Teemu Pukki sai seuraa sairastuvalle – Joel Pohjanpalo loukkaantui taas!

Suomen miesten jalkapallomaajoukkueen hyökkääjän Joel Pohjanpalon kausi Saksan Bundesliigassa on ohi ennen päätöskierrosta. Union Berliniä edustava Pohjanpalo loukkaantui viime viikonlopun Leverkusen-ottelussa.

– Tarkistimme hänen kuntonsa, mikä ei salli hänen pelaavan viikonloppuna, Union Berlin päävalmentaja Urs Fischer kertoi perjantaina.

Pohjanpalon vamman laadusta ei ole tarkempaa tietoa. Myös Huuhkajien ykköshyökkääjä Teemu Pukki on tällä hetkellä sivussa vamman takia. Kumpikin on nimetty Huuhkajien ensi maanantaina alkavalle EM-leirille, joka huipentuu maaotteluun Ruotsin vieraana lauantaina 29. toukokuuta.

Loukkaantumisista jo aiemmin kärsinyt Pohjanpalo on viimeistellyt tällä kaudella Bundesliigassa kuusi osumaa. Maaleista neljä on tullut kolmessa viime pelissä, joten suomalaisesta olisi ollut iso apu päätöskierroksen kotiottelussa sarjakakkonen Leipzigia vastaan.

Union Berlin on sarjassa seitsemäntenä kiinni paikassa uuteen eurosarjaan, konferenssiliigaan. Mönchengladbach, Stuttgart ja Freiburg kärkkyvät kuitenkin 1–2 pisteen päässä, joten kotivoitto olisi berliiniläisille elintärkeä europelien kannalta.

Lue myös:

    Uusimmat