31-vuotias neljän lapsen äiti julkaisi havahduttavan kuvan perhearjestaan: "Monesti ajattelin, pystynkö tähän"

9:18
Nappaa videolta vinkit arjen kuormituksen hallintaan!

Kalifornialainen neljän lapsen äiti haluaa kuvallaan muistuttaa, että arjessaan kamppailevat vanhemmat eivät ole yksin.

Jazmyne Futrell on 31-vuotias neljän lapsen äiti Yhdysvalloista, Kaliforniasta. Toisin kuin monet muut äidit, hän päätti julkaista Facebookissa kuvan, jossa elämä ei ole kiiltokuvamaista.

Kuvassa Jazmyne hämmentää lieden äärellä kattilassa poreilevaa ruokaa, sylissään rintaa imevä vauva, paidan liepeessään kotitehtäviään esittelevä poika ja jaloissaan kaksi leikkivää tyttöä. Kuvan on ottanut Jazmynen aviomies.

Kuvan yhteydessä suurperheen äiti kirjoittaa:

– Ystävät, jolla ei ole lapsia: ”Menetkö nukkumaan kello yhdeksältä? Minä en pysty nukahtamaan ennen yhtätoista.” Ystävät, joilla on lapsia: ”Menetkö nukkumaan yhdeksältä? Minä en pysy jalkeilla enää puoli yhdeksän jälkeen.” Neljän lapsen äitinä olen liian väsynyt edes ajattelemaan aikaa hämärän jälkeen ja liian kiireinen menemään sänkyyn säädylliseen aikaan.

Taistelu vääristynyttä somemaailmaa vastaan 


Jos kuva ei näy, voit avata sen tästä.

Yahoo Lifestylen haastattelussa Jazmyne kertoo julkaisseensa kuvan taistellakseen sosiaalisen median epärealistista maailmaa vastaan.

– Minun ei pitäisi joutua kokkaamaan vauva sylissäni. Pojallani on poninhäntä, sillä minulla ei ollut aikaa letittää hänen hiuksiaan, ja muut lapseni ovat lattialla, Jazmyne sanoo.

– Siksi julkaisin tämän. Sosiaalisessa mediassa ei ole tarpeeksi realismia.

"Monesti ajattelin, pystynkö tähän"

Jazmyne kertoo kärsineensä somessa esitellystä silotellusta arkikuvauksesta erityisesti nyt seitsenkuisen kuopuksensa syntymän jälkeen.

– Samaan aikaan, kun minä kärsin synnytyksen jälkeisestä masennuksesta, kaikki muut äidit näyttivät sosiaalisessa mediassa upeilta. Monesti ajattelin, pystynkö tähän. Toivon, että tällaisten kuvien näyttäminen osoittaa äideille, että he eivät ole yksin taisteluineen.

Jazmyne muistuttaa myös, että isillä on osaltaan velvollisuus huolehtia lapsistaan. Hänen miehensä tekee niin, mutta sitä ei pitäisi nähdä poikkeuksena vaan sääntönä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja