Synttärivalhe toi tasaisesti lahjoja – japanilaismiehen huijauksen uhreina ainakin 35 naista

Näin vältyt nettihuijaukselta 8:00
Älä mene halpaan! Vanhat neuvot eivät enää suojaa nykyajan nettihuijareilta. Katso, miten vältät huijatuksi tulemisen!

39-vuotias Takashi Miyagawa jäi kiinni tehtailtuaan "syntymäpäiväpetoksia". Uhreina oli 35 naista, jotka uskoivat olevansa matkalla avioliiton satamaan Takashin kanssa.

Japanilaismies päätyi poliisin pakeille erikoisesta syystä. 39-vuotias Takashi Miyagawa tehtaili "synttäripetoksia", joissa käytti hyväkseen häneen ihastuneita naisia, kertoo Japan Today.

– Yhä uudelleen ja uudelleen näemme tarinoita rikollisista, jotka rikkovat perusperiaatettaan, tulevat liian ahneiksi ja pilaavat siten kaikenlaiset suunnitelmansa. Tästä pääsemmekin Takashi Miyagawaan, lehti sanaili.

Väitti naisille rakastuneensa – uhreja 35

Takashilla oli 35 uhria, jotka hän oli tavannut myyntityönsä kautta. Mies oli liehitellyt naisia ja teeskennellyt jokaisen uhrinsa kanssa, että rakkaus on todellista ja suhde etenemässä selvästi kohti avioliittoa.

Naisilta Takashi sai runsaasti kalliita lahjoja syntymäpäivänään. Valitettavasti sekin kuitenkin oli valetta.

Varmisti tasaisen lahjavirran valehtelemalla syntymäpäivästään

Takashi antoi jokaiselle naiselle eri syntymäpäivän. Esimerkiksi 47-vuotiaalle uhrille mies väitti syntyneensä helmikuussa. 40-vuotiaalle naiselle hän kertoi syntymäpäivänsä olevan heinäkuussa, 35-vuotiaalle naiselle taas huhtikuussa.

Toiminnallaan Takashi varmisti, että saa jatkuvasti arvokkaita raha- ja tavaralahjoja.

Kuvassa Takashi. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Uhreja saattaa olla enemmänkin

Takashin toiminta kuitenkin paljastui lopulta. Naiset tekivät yhdessä miehen toiminnasta ilmoituksen poliisille helmikuussa 2021.

Virkavalta tutkii asiaa. Poliisi uskoo, että petoksen uhreja saattaa olla enemmänkin.

Lue myös:

    Uusimmat