Puheet Sebastian Vettelistä kuullut F1-konkari tunnusti suoraan: "Eiköhän se ole selvää kuka lähtisi"

Sergio Perez on varma, että hän joutuu pakkaamaan kamansa, jos Sebastian Vettel ja Racing Point pääsevät sopimukseen F1-kaudesta 2021. 

Saksalaismestari Vettelin seuraavalla osoitteella on spekuloitu siitä lähtien, kun Ferrari ilmoitti toukokuussa, että osapuolten tiet eroavat tämän vuoden jälkeen. 

Yksi varteenotettavista vaihtoehdoista tuntuu olevan Racing Point, jonka nimi muuttuu ensi kaudella Aston Martiniksi. Vettel on tunnustanut käyneensä keskusteluja profiiliaan nostaneen tallin kanssa, ja Autosportin mukaan nelinkertaiselle maailmanmestarille on tehty jo sopimustarjous.  

Meksikolaisella Perezillä on sopimus tallin kanssa myös ensi kaudesta, mutta siitä on mahdollista päästä eroon, jos Racing Pointin johto haluaa ehdottomasti Vettelin. Toisella paikalla ajaa Lance Stroll, joka on tallia omistavan miljardöörin Lawrence Strollin poika. 

Juttu jatkuu kuvan alla. 

Vettel-huhut kuulleen Perezin mielestä Strollien asema tallissa tekee tilanteesta melko simppelin. 

– Eiköhän se (valinta) ole selvä, jos jonkun pitää lähteä, kuninkuusluokassa 179 kisaan startannut Perez toteaa Movistar+:lle viitaten itseensä. 

– Olen isä, enkä potkisi omaa poikaani pois (tallista), mutta en voi sanoa oikein mitään. Huhuja on liikkeellä. Minun osaltani kaikki on ennallaan. Minulla on sopimus tallin kanssa, Perez jatkaa. 

F1-varikolla on kuitenkin kiertänyt myös huhu, jonka mukaan Vettel saattaisi korvata tallissa juuri Strollin. 

Lue myös:

    Uusimmat