Kuumalle F1-huhulle katetta: Sebastian Vettel myöntää neuvottelut

Ferrarin tämän kauden jälkeen jättävä Sebastian Vettel myöntää käyneensä neuvotteluita Aston Martiniksi ensi vuonna muuttuvan Racing Pointin F1-tallin kanssa.

MAINOS

Koko F1-kausi C Morella!

Unkarin GP suorana 17.-19.7.
Pe: 1. harjoitukset klo 11.55, 2. harjoitukset klo 15.55
La: 3. harjoitukset klo 12.55, aika-ajot klo 15.55, ennakkotunnelmat klo 15.00
Su: Unkarin GP klo 16.05, ennakkotunnelmat klo 15.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

Vettelin nimi on noussut esiin kuskispekulaatioissa, vaikka Racing Pointilla on voimassa olevat sopimukset niin omistaja Lawrence Strollin pojan Lance Strollin kuin konkarikuski Sergio Perezin kanssa.

Nelinkertaisen maailmanmestarin vapautuminen italialaistiimistä on kuitenkin laittanut markkinat uusiksi. Vettel tunnusti torstaina Unkarin lehdistötilaisuudessa, että tunnusteluita on käyty.

– No, tässä kohtaa ne ovat varmaankin keskusteluita. Sanoin viime viikolla, että olen tietysti ollut puheissa esimerkiksi Renault’n kanssa, joten sekin on minusta vain keskustelua, Vettel pyöritteli F1i.comin mukaan.

– Myöhemmässä vaiheessa siitä tulee kenen tahansa kanssa konkreettisempaa, mutta tässä vaiheessa totuus on, ettei ole mitään ilmoitettavaa tai mitään sen konkreettisempaa kuin vain löyhiä keskusteluita, hän totesi.

Kausi 2020 pääsi vasta alkuun, mutta normaalina aikana sopimukset seuraaville vuosille ovat olleet pitkälti elokuuhun mennessä tiedossa. Vettel ei aio hoppuilla päätöksensä kanssa.

– Se vie todennäköisesti vähän aikaa. Ennen kaikkea minulta tehdä päätökseni, oikean päätöksen itselleni, Vettel kommentoi.

– Sitten, kun on jotain tiedotettavaa ja sanottavaa, niin uskon, että on oikea aika tulevaisuudessa tehdä se.

– Kaikki on tässä vaiheessa vielä auki. En tiedä, ajanko ensi vuonna vai en, tulenko takaisin vai lopetanko ajamisen. Tai sitten teenkö jotain muuta. Minulla ei ole paineita tehdä päätöstä jatkostani.

Lue myös:

    Uusimmat