Huhut Sebastian Vettelin tulosta kantautuneet F1-kuskin korviin – kertoo kilpailevan tiimin ottaneen heti yhteyttä

Ensi kaudella Aston Martiniksi muuttuvassa Racing Point -tiimissä ahtaalle joutunut F1-kuski Sergio Perez kertoo kilpailevan tiimin ottaneen heti yhteyttä häneen, kun juorut Sebastian Vettelin tulosta hänen tilalleen tulivat julki.

MAINOS

Koko F1-kausi C Morella!

Unkarin GP suorana 17.-19.7.
Pe: 1. harjoitukset klo 11.55, 2. harjoitukset klo 15.55
La: 3. harjoitukset klo 12.55, aika-ajot klo 15.55, ennakkotunnelmat klo 15.00
Su: Unkarin GP klo 16.05, ennakkotunnelmat klo 15.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

Vettel on mediatietojen mukaan neuvotellut siirrosta Aston Martinille vapautuessaan tämän kauden päätteeksi Ferrarilta.

Racing Pointin kuskeista Perez on kokemuksestaan huolimatta uhatussa asemassa, sillä hänen tallikaverinsa Lance Stroll saa todennäköisesti jatkaa isänsä Lawrence Strollin omistamassa tallissa.

Perez myönsi torstaina Unkarissa, että huhut Vettelistä ovat kantautuneet hänenkin korviinsa.

– Olen tietysti kuullut huhuja viikon aikana, ja saimme itse asiassa myös yhteydenoton toiselta tiimiltä. En tietenkään sano nimiä. Ja myös tiimejä muista kategorioista, mikä on ollut aika yllättävää, koska meille on sopimus ensi vuodesta tänne, Perez toteaa Autosportin mukaan.

Sopimus vuodesta 2021 ei aina takaa mitään. Kuskit ovat aina ostettavissa ulos, jos talli näin päättää. Meksikolaiselta kysyttiin lehdistötilaisuudessa, että voiko hän olla täysin varma ajopaikastaan tiimin kanssa tehdyn sopimuksen jälkeen.

– Formula ykkösissä et koskaan tietä, pääsetkö ajamaan ennen kuin starttaat kisaan. Näin asiat ovat. Tiedän, että minulla on sopimus, Perez muotoili.

– Tällä hetkellä huhut ovat vain huhuja. Siihen ei ole minun puoleltani muuta lisättävää kuin että minulla on sopimus voimassa.

Autosportin mukaan epäviralliset tiedot kertovat, että Racing Pointin on tehtävä heinäkuun loppuun mennessä päätös, jos se haluaa purkaa Perezin sopimuksen vuoden etuajassa.

Lue myös:

    Uusimmat