F1-varikolla kiertää hurja huhu: Sebastian Vettel korvaisikin toisen kuskin – "Näen sen tapahtuvan"

Alankomaalainen F1-toimittaja Jack Plooij raportoi varikolla kiertävästä huhusta, jonka mukaan Sebastian Vettel voisi korvata ensi kaudella Aston Martiniksi muuttuvassa Racing Point -tallissa Sergio Pérezin sijaan Lance Strollin.

MAINOS

Koko F1-kausi C Morella!

Unkarin GP suorana 17.-19.7.
Su: Unkarin GP klo 16.05, ennakkotunnelmat klo 15.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

Skenaariosta tekee kovan se, että Lance Strollin isä Lawrence Stroll on kyseisen tiimin omistaja. Todennäköisempänä on pidetty, että Ferrarin tämän kauden jälkeen jättävä, Aston Martinille huhuttu Vettel hyppäisi Pérezin paikalle.

Strollia on tosin pidetty Racing Point -kaksikosta epävarmempana ja ailahtelevaisempana kuskina.

– Äänekkäin huhu on, että on ollut puhetta Lance Strollin poistamisesta ja siirtämisestä toiseen tiimiin, Jack Plooij sanoi Ziggo Sportille GPblogin mukaan.

– He keskustelevat parhaasta ratkaisusta. Näen yhä sen tapahtuvan. Ota oma poikasi pois, oletko bisnesmies vai et? Plooij sanoi.

Plooij'n mukaan ollaan myös kaukana tilanteesta, jossa Lawrence Strollilla olisi täysi kontrolli tiimistä. Plooij myös katsoo, että nuori Lance Stroll voisi hyvin kasvaa toisessa tallissa.

Stroll ajoi lauantaina Unkarin GP:n aika-ajoissa upeasti kolmanneksi ja päihitti pykälällä kokeneemman tallikaverinsa Pérezin. Pérez kertoi Movistarin haastattelussa kärsinneensä huimauskohtauksista, minkä myötä hän saattoi menettää aikaa suhteessa tallikaveriinsakin.

Lue myös:

    Uusimmat