Prinssi William ja prinsessa Catherine julkaisivat perheensä tämän vuoden joulukorttikuvan – usealta fanilta sama kommentti parin lapsiin liittyen

Näin 8-vuotias prinssi George on kasvanut 0:30
Katso videolta, kuinka prinssi George on kasvanut

Prinssi William ja prinsessa Catherine ilahduttivat someseuraajiaan julkaisemalla perheensä tämän vuoden joulukorttikuvan.

Prinssi William ja prinsessa Catherine julkaisivat perheensä vuoden 2023 joulukorttikuvan yhteisellä Instagram-tilillään. Mustavalkoisessa kuvassa poseeraavat Williamin ja Catherinen lisäksi parin lapset prinssi George, 10, prinsessa Charlotte, 8, ja prinssi Louis, 5. Koko viisihenkinen perhe on pukeutunut yhteneväisesti valkoisiin kauluspaitoihin.

– Perheemme joulukortti vuodelle 2023, kuvan yhteydessä lukee sydän- ja joulukuusiemojin kera.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Kuva on kerännyt lyhyessä ajassa jo yli miljoona tykkäystä ja valtavan määrän kommentteja. Useissa kommenteissa todetaan lasten kasvaneen hurjaa vauhtia.

Miten kaunis perhe! Lapset ovat kasvaneet niin paljon, yksi kommentoija kirjoittaa.

– Ihan kuin he olisivat kasvaneet yhdessä yössä! Mikä ihana perhekuva, toinen ihastelee.

– George näyttää siistiltä, kolmas kommentoi.

Brittihovissa jyllää parhaillaan kohu liittyen kuninkaallistoimittaja Omid Scobien uutuuskirja Endgameen. Kirjan hollanninkielisessä myynnistä vedetyssä painoksessa nimittäin nimettiin kaksi kuninkaallista, jotka väitetysti osallistuivat aikoinaan kyseenalaiseen keskusteluun, jossa pohdittiin prinssi Harryn  ja herttuatar Meghanin  esikoisen Archien  ihonväriä kun tämä ei ollut vielä syntynyt. 

Televisiojuontaja Piers Morgan  kertoi aiemmin ohjelmassaan, että hollantilaispainoksen mukaan kyseiset kuninkaalliset olisivat olleet kuningas Charles  ja prinsessa Catherine. Kirjan englanninkielisessä painoksessa nimiä ei ole mainittu.

Kuningas Charles, prinsessa Catherine tai muut kuninkaallisen perheen jäsenet eivät ole ottaneet julkisesti kantaa kohuun. 

 

Lue myös:

    Uusimmat