Prinssi Williamin ja prinsessa Catherinen lapset ovat oppineet hellyttävän tavan – syynä prinsessa Diana

Prinssi William ja prinsessa Catherine ovat opettaneet lapsilleen tavan, jolla prinsessa Diana halusi aikoinaan opettaa lapsilleen kiitollisuutta sekä sen osoittamista. 

Prinssi William  ja prinsessa Catherine  haluavat tunnetusti, että heidän kolme lastaan prinssi George, prinsessa Charlotte ja prinssi Louis  saavat elää mahdollisimman normaalin lapsuuden, kuin se kuninkaallisina on vain mahdollista. Kuitenkin pikkukuninkaallisille on myös aivan pienestä pitäen opetettu siniveristen etikettiä ja käytöstapoja.

William on opettanut lapsilleen tärkeänä varsinkin yhden tavan, jonka hän oppi aikoinaan veljensä prinssi Harryn  kanssa edesmenneeltä äidiltään prinsessa Dianalta. Tämä kannusti lapsiaan kirjoittamaan aina kiitoskortteja niille, jotka olivat heitä millään tavalla auttaneet, ja William sekä Catherine ovat jatkaneet tapaa, opettaen sen myös omille lapsilleen. 

Diana halusi tiettävästi myös omille lapsilleen mahdollisimman normaalin lapsuuden, ja halusi myös opettaa heille elämän voivan olla myös muutakin, kuin palatseja ja loistokkuutta. Näin ollen Diana otti Williamin ja Harryn lapsina usein mukaansa vieraillessaan eri hyväntekeväisyyskohteissaan, ja halusi erityisesti iskostaa lapsiinsa sen, kuinka olla kiitollinen. 

Samoja asioita William ja Catherine pyrkivät tuomaan myös Georgen, Charlotten ja Louisin elämään. 

William ja Catherine menivät naimisiin vuonna 2011. Heidän esikoisensa George syntyi vuonna 2013, ja vietti kesällä 10-vuotispäiväänsä. Parin keskimmäinen lapsi Charlotte syntyi vuonna 2015, ja kuopus Louis vuonna 2018. 

Prinssi William on seuraavana kruununperimysjärjestyksessä isänsä kuningas Charlesin  jälkeen. Williamia seuraava kuningas tulee olemaan hänen esikoisensa George.

Lähde: Express

Lue myös:

    Uusimmat