Perheenäiti julkaisi kuvan hetkestä synnytyksen jälkeen, mutta sai osakseen kritiikkiä – bongaatko syyn?

Äidin julkaisema kuva ei mennyt läpi toivotulla tavalla.

Yllä olevalla videolla lapset kertovat, mihin kaikkeen äitiä tarvitaan.

Viidennen lapsensa synnyttänyt äitibloggari Constance Hall kohtasi odottamatonta raivoa julkaistuaan Instagramissa kuvan vastasyntyneestä Raja-pojastaan. Kiistasta ovat uutisoineet muun muassa Mirror ja The Sun.

Raivo ei suinkaan liittynyt lapseen, vaan äitiin itseensä. Huomaatko, mikä kuvassa sai muut vanhemmat hiiltymään?


Kuvassa Hall juo limua ja katsoo puhelintaan isän, Hallin aviomiehen Denim Cooken huolehtiessa perheen tuoreesta tulokkaasta.

"Rajan syntymästä kenties suosikkikuvani", äiti itse hehkutti kuvan yhteydessä.

Australialainen Hall kohtasi kuitenkin pian vihamielisyyttä. Monet nimittäin paheksuivat sitä, että Hall oli puhelimellaan lapsensa ensimmäisenä päivänä maailmassa.

Yksi kuvaa kommentoineista vitsaili, että ryhmächatissa mahtoi olla jotain todella mahtavaa, kun taas toinen totesi Hallin selvästikin googlettaneen vanhemmuusneuvoja. Kolmas puolestaan totesi sarkastisesti, että "on tärkeää tarkastaa puhelimensa".

"Ei ole kenenkään asia, mitä äiti tekee puhelimellaan"

Tiukoista mielipiteistään tunnettu Hall ei jäänyt kuitenkaan sanattomaksi kritisoijien edessä.

– Tietenkin kuvaa seurasi muutama idiootti ja heidän tärkeilevä tuomitsemisensa siitä, mitä minä tein puhelimellani sen sijaan, että olisin viettänyt jokaisen sekunnin jumaloiden ja olemalla ikuisesti kiitollinen jumalataräiti, Hall kirjoitti Facebookissa.

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Totuus on se, ettei ole kenenkään asia, mitä äiti tekee puhelimellaan synnytettyään, lähettipä hän sitten lapsilleen ja äidilleen kuvia vauvasta tai googlettipa hän tissileikkauksia Thaimaasta, se ei ole sinun asiasi, Hall jyrähtää.

Hallin mukaan onkin vain kaksi tilannetta, jolloin ihmisten tulisi puuttua lapsiin liittyviin asioihin: jos lasta kohdellaan kaltoin tai jos lapset ovat heidän omiaan.

"Muistutus siitä, miten asioita voi tulkita väärin"

Moni Hallin fani piti kuvaa mainiona ja kannusti idoliaan jatkamaan samaan malliin.

– Jos tuo tölkki olisi ollut viiniä, kuva olisi ollut palkinnon arvoinen, vitsaili eräs.

– Upea kuva isästä rakastamassa lastaan, kun äiti viettää ansaitut viisi minuuttiansa rauhassa... Tämä kuva on 100-prosenttisesti perhe-elämää, toinen kommentoija kehui.

– Luin kuvaan liittyvästä kiistasta, olin itsekin vastaavassa tilanteessa. Minusta oli kuva, jossa katson puhelimeeni poikani häissä. Lähetin kuvia ihmisille, jotka eivät päässeet osallistumaan, mutta se oli hauska muistutus siitä, miten asioita voi tulkita väärin, kuului eräs kommentti.

– Rakastan sitä, kuinka rennolta näytät, kuin sanoisit: "Joo, synnytin juuri, ei mikään iso juttu", nauroi eräs.

Aiemmin Hall on muun muassa kirjoittanut siitä, miten turhaa oli toivoa aviomiehen osallistuvan kotitöihin. Lisäksi suurperheen äiti on pohtinut sitä, saako kotiäiti suuttua miehen viikonloppureissusta, sekä selittänyt sitä, miksi jotkut vanhemmat eivät puutu lapsensa raivoamiseen julkisella paikalla

Lähteet: MirrorThe Sun, Instagram

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja