Patrik Laine pelaa ensi kaudella toisen ulkoilmaottelunsa – karnevaalitunnelmaa tarjolla myös Mikko Rantaselle ja Miro Heiskaselle

Tuukka Rask sanoo tiukasti: Asema ei ole uhattuna 3:19
Tuukka Rask puhuu videolla Bostonin maalivahtiasetelmasta.

Suomalaiskiekkoilijat pääsevät nauttimaan tulevalla NHL-kaudella ulkoilmaotteluiden tunnelmasta, sillä ainakin Patrik Laineen Winnipeg Jets, Mikko Rantasen Colorado Avalanche ja useiden suomalaispelureiden Dallas Stars pelaavat taivasalla.

NHL:n komissaari Gary Bettmann ilmoitti kauden 2019-2020 kolme ulkoilmaottelua tiistaina Chicago Blackhawksin ja Boston Bruinsin välisessä kamppailussa.

Ulkojäillä pelataan ensimmäistä kertaa 26. lokakuuta 2019, kun Patrik Laineen ja Sami Nikun Jets kohtaa Calgary Flamesin. Heritage Classic-nimellä kulkeva ottelu pelattiin edellisen kerran Winnipegissä vuonna 2016. Tulloin suomalaisista jäällä nähtiin Laine ja Joel Armia, joten talviklassikko on Laineelle uran toinen.

Miro Heiskasen, Julius Hongan ja Roope Hintzin edustama Stars puolestaan isännöi ulkoilmaottelua vuoden 2020 uudenvuodenpäivänä. Joukkueen vastustajaa julkaistaan myöhemmin.

Myös Mikko Rantanen pääsee kokemaan karnevaalitunnelman, kun Avalanche isännöi kamppailua 15. helmikuuta 2020. Myöskään Avalanchen vastustajaa ei ole vielä tiedossa. 

Keskiviikkoisessa Blackhawks-Bruins-kamppailussa nähtiin suomalaisväriä, sillä Bostonin tolppien välissä oli Tuukka Rask. Bruins otti 4-2-voiton yli 76 000 katsojan edessä.

Lue myös:

    Uusimmat