Pariskunta lupaa pitää orgiat “ihmiskunnan historian kuivimman kauden” lopuksi – teema on yllättävä, mutta halukkaita riittää

Mikä tekee ihmisestä hyvän rakastajan? 0:48
Mikä tekee ihmisestä hyvän rakastajan?

Orgiavitsi muuttui todeksi, kun halukkaita osallistujia alkoi ilmaantua. 

Philadelphiassa asuva pariskunta halusi naurattaa naapureitaan kiinnittämällä naapurustoon 30 mainoslehtistä, joissa mainostettiin Avengers-teemaisia, pandemian jälkeisiä orgioita. Vaikka tapahtuma alkoi vitsinä, pariskunta alkoi saada niin paljon kyselyitä, että he aikovat pitää orgiat, kertoo New York Post.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Valaistusteknikko Bob ja seksiterapeutti Alyssa kertovat, etteivät ole koskaan osallistuneet orgioihin, mutta tuntevat velvollisuudekseen järjestää sellaiset, kun korona-aika sen sallii.

 – Tämä olisi meille uutta, mutta se on jotain sellaista, jolle olemme olleet avoimia, biseksuaaliksi identifioituva Alyssa, 29, sanoo.

Bob, 25, kertoo olevansa hetero, mutta avoin uusille kokemuksille. 

Ihmiskunta keskellä kuivinta kauttaan?

Vasta joulukuussa seurustelemaan alkanut pari päätti koronapandemian yllätettyä selvitä karanteenista yhdessä. Bob ja Alyssa huomasivatkin eristyksissä ollessaan olevansa oikein yhteensopivia. Tyytyväisyyttä lisäsi se, ettei pari joutunut kärvistelemään seksin puutteessa, niin kuin moni muu on joutunut.

– Ihmiskunta on tällä hetkellä keskellä historiansa kuivinta kautta, se inspiroi lehtiset, Bob kertoo.

– Voi tuntua oudolta mainostaa orgioita niin julkisella tavalla, mutta halusimme tuoda hymyn naapuriemme kasvoille.

Parin saama palaute paljastaa, että hilpeyden lisäksi ajatus orgioista on herättänyt aitoa kiinnostusta myös Philadelphian ulkopuolelta. Yhteydenottoja on tullut Nevadasta asti.

– Se todella yllätti meidät.

Bob arvioi pariskunnan saaneen noin 80 ihmiseltä sähköpostia. Heistä noin puolet on vakavasti otettavia osallistujia.

Erikoinen teema

Mutta miksi ihmeessä Avengers-teema? Alyssa kertoo, että supersankarielokuvien asuteema miellyttää. Pari nimittäin pitää spandexista ja varalonmyötäisistä kokoasuista.

– Se vaikutti seksikkäältä, helpolta teemalta, ja koska tämä on uutta meille, tuntui hyvältä olla jonkinlainen suunta.

Lisäksi teemaan sisältyy kasvomaskit.

Alun perin pariskunta ajatteli pitää orgiat kotonaan, mutta nyt he arvelevat tarvitsevansa isommat tilat. Bob lupaa, että orgiat järjestetään, vaikka tilaisuus muuttuisikin isoksi. Toiveissa oli pitää seksijuhlat jo kesäkuussa, mutta pandemia on kestänyt kauemmin kuin he uskoivat.

Vaikkei päivämäärää voi vielä lyödä lukkoon, ei se pariskunnan mielestä ole isokaan ongelma. Tärkeämpää on lupaus tulevasta ryhmätapahtumasta.

– Emme tiedä, mitä tulevaisuus pitää meille sisällään. Haluamme vain jotain, mitä odottaa, Bob toteaa.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lähde: New York Post

Lue myös:

    Uusimmat