Päähänpisto osoittautui virheeksi: UFC-ottelija hyppäsi jäiseen järveen – kivuliaat seuraukset tallentuivat videolle

Hyppy jäiseen veteen ei ollutkaan kovin fiksu idea.

Yhdysvalloissa asuva UFC:n kääpiösarjalainen Merab Dvalishvili, 30, julkaisi Instagramissaan videon siitä, mitä kävi, kun hän hyppäsi pää edellä järveen, jonka pinta oli jäässä. Videoklipistä kertoo Daily Mail.

Merab oli treenaamassa puistossa Long Islandilla keskiviikkona 3. helmikuuta, kun hän päätti pulahtaa veteen ja kuvata suorituksensa videolle. Mies ilmeisesti luuli, että järven pinta on sula.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Päästä alkoi vuotaa verta

Päähänpistolla oli ikävät seuraukset. Videolla näkyy, miten jäihin sukeltanut Merab nousee seisomaan ja pitelee päätään. Merabin päästä alkoi vuotaa verta ja hän lähti ensiapuun.

Samaan Instagram-julkaisuun hän on lisännyt videon matkastaan sairaalaan ja siitä, miten häntä hoidetaan siellä kuntoon.

– Ajattelin, että tuolloin oli loistava päivä treenata ja juosta puistossa.

– Sitten näin lammen, jossa ajattelin olevan lunta ja vettä, mutta siellä olikin jäätä. Sieltä törrötti myös puiden oksia.

Kivuliainta koko jutussa oli miehen mukaan se, kun hänen haavansa paikattiin kuntoon. Nyt kaikki on hyvin. 

Merabin mukaan koko juttu oli typerä onnettomuus.

– Se oli virhe, Merab kommentoi tekoaan.

Vitsaili aiheesta seuraavalla videolla

Merab päätti huumorimiehenä haastaa lammen uusintaotteluun. Hän palasi paikalle myöhemmin kypärä päässään ja nyrkkeilyhanskat käsissään. Hän kiipesi puun oksalle ja alkoi hakata jään pintaa ylösalaisin oksalta roikkuen. Toisella videolla hän kävelee lampeen hakkaamaan jäätä ja kastautuu sitten vedessä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Jes, voitin! hän hehkutti jälkeen päin.

Lähteet: Daily Mail, Ladbible

Lue myös:

    Uusimmat