Tatiana ei välittänyt perheen varoittelusta – teinitytön köysihyppy meni pahasti pieleen: "Lopputulos ei ollut mahtava"

Kalifornialaistytön hyppy päättyi pelottavalla tavalla. 

Amerikkalaisen teinitytön köysihyppy ei sujunutkaan aivan suunnitelmien mukaan. TikTokissa hiljattain julkaistua videota tilanteesta on katsottu yli 20 miljoonaa kertaa, mutta videosovelluksessa varoitetaan tilanteen voivan aiheuttaa vakavia vammoja. Hurjalla videolla näkyvä pelottava tilanne olisikin voinut päättyä paljon huonommin.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Tatiana Gudegast oli hyppäämässä köysikeinulla veteen Kanadan Vancouver Islandilla, mutta päästettyään irti köydestä hän jäikin jalastaan siihen kiinni ja syöksyi veteen pää edellä.

Tatiana kertoo kokeilleensa köysitemppua aiemminkin, ja hänen perheensä oli ollut todella huolissaan tytön huimapäisyydestä. Tälläkin kerralla tytön äiti oli yrittänyt ylipuhua tytärtään, jotta tämä ei hyppäisi köysikeinulla, Tatiana kertoo Buzzfeedin haastattelussa. 

Tatiana ei kuitenkaan kuunnellut, vaan hyppäsi köyden kyytiin perheenjäsenten katsellessa ja videoidessa tilanteen. Hän kertoo huomanneensa yhtäkkiä kiskoutuvansa pää alaspäin, ja yrittäneensä käsillään pysäyttää vauhtia, ettei kiskoutuisi enää takaisinpäin.

– Sanoin vain, että olen kunnossa, vaikka en todellakaan ollut, hän muistelee syyskuista tilannetta.

"Nyt se on minusta hulvatonta"

Tatianan isä pelasti tytön vedestä, ja yhdessä tämän veljen kanssa he kantoivat loukkaantuneen Tatianan takaisin autolle, jonne patikointi kesti 45 minuuttia.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä

Tatiana joutui magneettikuvaukseen ja joutui nilkkavammojensa vuoksi käyttämään kainalosauvoja kahden viikon ajan. Tatiana esittelee vammojaan yllä olevalla Buzzfeedin videolla.

– Huomasin, että kaikki muut olivat aika järkyttyneitä, koska se on aika kauhistuttava asia nähdä, etenkin itse, mutta nyt se on minusta hulvatonta, Tatiana sanoo.

Teinityttö ei kokemuksesta pelästynyt, vaan aikoo tilaisuuden tullen hypätä uudelleen.

– Lopputulos ei ollut mahtava, mutta olen edelleen hengissä, joten...

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lue myös:

    Uusimmat