Kelly "venytteli rennosti" kallionkielekkeellä – somekuva tuomittiin vaaralliseksi: "Ole kiltti, älä tee tällaista Instagramin takia"

Moni hakee somesta inspiraatiota –"inspokuvien"vaikutus usein aivan päinvastainen 2:38
Moni hakee somesta inspiraatiota, mutta "inspokuvien" vaikutus usein aivan päinvastainen. Asiantuntija kertoo, miksi!

Kelly Galen dramaattinen poseeraus herätti myös somekriitikot, joiden mielestä uskaliaan kuvan nappaaminen someseuraajien vuoksi ei ollut hyvä idea.

Ruotsalaismallin poseeraus kallionkielekkeellä aiheutti kritiikkiä netissä. Kelly Gale julkaisi dramaattisen kuvan, jossa poseeraa silta-asennossa arizonalaisessa kallomaisemassa, kertoo Yahoo.

– Venyttelen rennosti reunalla, treenivaatteisiin pukeutunut Kelly totesi kuvansa ohessa.

"Ole varovainen, ihmisiä putoaa tuolta"

Kuva kuitenkin kauhistutti monia naisen yli miljoonasta seuraajasta, sillä hän vaikutti olevan hyvin lähellä kallionkielekkeen reunaa ja korkeaa pudotusta.

– Käteni alkoivat välittömästi hikoilla, Taylor Hill toteaa.

– Ole varovainen, ihmisiä putoaa tuolta, Dave Pavoni kirjoittaa.

– Ei tämä ole vaaraton stuntti. Veljeni putosi kuolemaansa, koska oli liian lähellä jyrkänteen reunaa. Vei viikon löytää hänen ruumiinsa. [Se oli] täydellistä tuskaa. Ole kiltti, älä tee tällaista Instagramin takia, Anna Kidd kommentoi.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Ei ottanut kantaa kritiikkiin

Kelly ei kuitenkaan ole ainoa Instagram-julkkis, joka on saanut kritiikkiä kuvistaan. Aiemmin hääparin uhkarohkea, kielekkeellä otettu kuva keräsi kritiikkiä. Toinen pariskunta puolestaan sai huutia "järjettömän lomakuvan" takia.

Kelly ei vastannut kritisoijien kommentteihin. Hän kuitenkin sai myös kannustavia viestejä faneilta, jotka pitivät otosta vain upeana. Selvästi upea paikka ei somekansalaisia pelottanut, sillä moni myös halusi tietää, missä kuva on otettu!Lue myös:

    Uusimmat