Opettajan väitetään rankaisseen lasta saksilla – hiustupon leikkaamisesta järkyttynyt äiti: "En halua tämän miehen olevan lapseni lähellä"

Yhdysvaltalaisäiti väittää, että opettaja leikkasi hänen tyttäreltään tupon hiuksia, koska lapsi ei lakannut leikkimästä tukallaan. Tapauksesta uutisoivat muiden muassa CNN sekä Fox News.

New Hampshiren osavaltiossa asuva äiti syyttää tyttärensä opettajaa harvinaislaatuisesta asiasta. Jillian Miglionico väittää, että paikallisessa keskikoulussa työskentelevä opettaja oli leikannut hänen tyttärensä hiukset sen jälkeen, kun tyttö ei ollut käskystä huolimatta lopettanut suortuvillaan leikkimistä.

Jillianin mukaan miespuolinen opettaja oli napannut kiinni hänen tyttärensä hiuksista ja leikannut niistä seitsemisen senttiä.

– En halua tämän miehen olevan lapseni lähellä, Jillian sanoo yhdysvaltalaismedioiden mukaan.

”Mitä tahansa olisi voinut sattua”

Tyttö itse on pelästynyt ja nolostunut tapahtumasta, Jillian kertoo ABC 13 -uutissivustolle.

– Hänen täytyi suojella itseään ja pistää kansio kasvojensa eteen niitä suojellakseen. Mitä tahansa olisi voinut sattua hänelle, Jillian sanoo.

Tytön sijaan tapauksesta rehtorille kertoi hiusten leikkaamisesta syytetyn opettajan avustaja.

CNN soitti kouluun, mutta sieltä ei kommentoitu tilannetta eikä sitä, onko mies palannut takaisin opetustyöhön. Välikohtaus on kuitenkin tiedossa ja sitä selvitellään.

Fox News:n tietojen mukaan opettaja oli ollut poissa töistä kolme päivää, kun koulu oli tutkinut tapahtunutta. Jillianin mukaan mies on palannut takaisin kouluun ja samaan luokkaan hänen tyttärensä kanssa. Tämä osoittaa Jillianin mielestä, että hänen tyttärensä on sivuutettu täydellisesti.

Opettajien pöyristyttävät teot puhuttavat

Opettajien käytös on aiheuttanut Yhdysvalloissa kohua ennenkin.

Myös hiukset ovat olleet aiemminkin riidan aihe. Tämän teksasilaisen apulaisrehtorin väitetään piirtäneen oppilaan päähän tussilla, koska pojan hiustyyli ei ollut koulun pukeutumiskoodin mukainen.

1:54
Videolla kerrotaan erään koulun jakamista, varsin kyseenalaisista palkinnoista.

Lähteet: CNNFox NewsABC  13

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja