Opettaja jäi kaksin liikuntavammaisen oppilaan kanssa – kuvasi pöyristyttävän videon: "Hiton hauskaa keskiviikkoa vaan"

Yhdysvalloissa opettaja on joutunut myrskyn silmään pilkattuaan sosiaalisessa mediassa liikuntavammaista oppilastaan.

Pohjois-Carolinassa sijaitsevan Mooresvillen lukion opettaja on joutunut jättämään työnsä pöyristyttävän käytöksensä vuoksi.

Opettaja mollasi Instagramiin jakamallaan videolla pyörätuolissa olevaa oppilastaan. Opettaja valitti, ettei päässyt luokkansa kanssa opintoretkelle, sillä hänen piti pitää silmällä yhtä pyörätuolissa olevaa oppilastaan.

– Tämä tyttö ei ole päästänyt inahdustakaan sen jälkeen, kun tulimme bussista luokkaan. Hän käyttäytyi kurittomasti vain päästäkseen pois opintoretkeltä ja nyt istumme kaksin täällä ja tuijotamme toisiamme seuraavat kolme tuntia. Että hiton hauskaa keskiviikkoa vaan, opettaja sanoo kuvaamallaan videolla.

Opettajan mukaan pyörätuolissa istuva oppilas oli tehnyt bussista turvattoman paikan luokkalaisilleen. Opettaja valittelee, ettei pakannut töihin eväitä, sillä luuli syövänsä oppilaidensa kanssa pizzaa retkellä.

Tuntemattomat pöyristyivät käytöksestä


Opettajan video on lähtenyt elämään omaa elämäänsä sosiaalisessa mediassa. Jos video ei näy, voit avata sen tästä.

Vanhemmat ja liikuntarajoitteiset ovat pöyristyneet opettajan käytöksestä, joka on helppo tulkita kiusaamiseksi.

– On jo tarpeeksi vaikeaa tehdä mitään pyörätuolista käsin, kommentoi vuonna 2012 halvaantunut ja siitä asti pyörätuolissa ollut Stefanie Ziolkowski tapausta WBTV-uutiskanavalle.

Hän koki opettajan kuvaaman videon loukkaavaan itseään, muita liikuntarajoitteisia sekä kaikkia oppilaita. Erityisesti se, että röyhkeästi käyttäytynyt opettaja ei vaikuta välittävän ollenkaan muista kuin itsestään, pöyristyttää Stefanieta.

Myös Facebookissa ihmiset ovat antaneet opettajan kuulla kovin sanoin kunniansa. Ihmisiä on järkyttänyt, millaisia vaikutteita opettaja on oppilailleen antanut.

Opettaja joutui jättämään työnsä

Mooresvillen lukion edustajan mukaan kyseinen opettaja on jättänyt työnsä.

Nimettömänä pysyvän opettajan tunteva Andree Burton sanoo WBTV:lle, että nainen on rangaistuksensa saanut, eikä toista enää virheitään.

Lue myös:

    Uusimmat