"Oletko ruma ja lihava? Ole vain ruma" – kuntosalin "hauska" mainos tyrmistyttää

Tehokas kotitreeni pakaroille, reisille ja vatsalle, osa 2 2:30
Treenaa kotioloissa helposti – katso ohje videolta!

Kuntosali kirjoitti mainoskylttiinsä "hauskan" tekstin ja joutui asiakkaidensa hampaisiin.

Queenslandissa sijaitseva kuntosali on joutunut somemyrskyn silmään mainostettuaan palveluitaan tökeröllä kyltillä. Anytime Fitness Kawana -kuntosali kirjoitti mainoskylttiinsä tekstin "oletko lihava ja ruma? Ole vain ruma".

"Miksi ihmisten nolaaminen olisi hauskaa?"

Tarkoituksena oli ilmeisesti kehottaa ihmisiä salille laihtumaan "hauskalla tavalla", kertoo News.com.au. Yleisö oli kuitenkin kyltistä eri mieltä.

– Miten surullista on, että sanaa "lihava" käytetään edelleen loukkauksena ja tapana määritellä ihmisiä. Miksi ihmisten nolaaminen olisi hauskaa? Kyltin nähnyt Debbie Peut ihmetteli paikallisessa lehdessä.

"Tämä kuntosali on viimeinen paikka, mihin jalallani astuisin"

Kuntosali aukesi toukokuussa 2019 ja on yrittänyt haalia asiakkaita erilaisilla kampanjoilla. Debbie pitääkin kylttiä tökerönä tapana saada ilmaista mainosta.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

– Voin kertoa teille ihmisenä, joka ei ole hoikka tai klassisella tavalla kaunis, että tämä kuntosali on viimeinen paikka, mihin jalallani astuisin, jos päättäisin mennä salille. Mietin, tietävätkö he, että ihmiset voivat olla "terveitä ja hyvässä kunnossa" minkä painoisina vain? Nainen pohtii.

Puolustajiakin löytyi

Kuntosali jakoi uutisklipin kyltistä Facebookissa ja kyseli asiakkailtaan "menimmekö liian pitkälle?" Puolustajiakin löytyi, sillä moni piti kylttiä myös osoituksena ronskista australialaishuumorista. Esimerkiksi Today-ohjelman juontajat naureskelivat kyltille ja pitivät sitä nerokkaana markkinointikikkana.

– Se on mahtavaa mainontaa. He tekivät tämän saadakseen reaktion, ja sen he saivat. Me puhumme siitä, aamuohjelmassa todettiin.

Kyltille löytyi puolustajia. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Lue myös:

    Uusimmat