Nainen haukkui Jennaa kirkon vessassa – videota tapahtuneesta katsottu miljoonia kertoja: "Sanoitko sinä minua lihavaksi?"

6:34
Miksi kirkko ei enää kiinnosta nuoria? Helsingin piispa Teemu Laajasalo tiukassa haastattelussa

Teinityttö järkyttyi, kun kirkossa töissä ollut nainen haukkui häntä lihavaksi. Tyttö tallensi sanasodan videolle, joka sai huomiota laajalti Twitterissä, kertoo Yahoo.

Lämpimillä kesäkeleillä katukuvassa ihmisten yllä näkee kevyempää vaatetusta. Toisille kuitenkin niinkin arkinen kesävaate kuin farkkushortsit voivat olla liikaa: niiden takia voi lentää ulos ostoskeskuksesta – tai kirkosta. 

Naisen ja teinin välille syttyi sanasota

Yhdysvaltojen Pohjois-Carolinassa asuva Jenna,19, oli tapansa mukaisesti sunnuntaikirkossa. Lyhytlahkeisiin farkkushortseihin sonnustautunut teinityttö oli matkalla vessaan, kun hän huomasi jonkun varjostavan häntä.

Saniteettitiloissa puna-asuinen rouva, Bonnie Sue, pysäytti tytön ja avasi suorasanaisen keskustelun. 

– Lihavat tytöt eivät käytä shortseja, nainen tokaisi.

– Hän on pullea tyttö. Hänen pitäisi pukeutua sen mukaisesti, nainen jatkoi suureleisesti saarnaansa.

– Sanoitko sinä minua lihavaksi, Jenna kysyi järkyttyneenä.

– Etkö sinä sitten ole, Bonnie laukoi takaisin.

Vieraan naisen sanoista järkyttynyt Jenna purskahti kyyneliin, ja kaksikon välille syntyi kipakkasanainen sanasota.

Jenna yritti puolustella itseään samalla, kun rouvan sanailu uhkailevan sävyn. Bonnie varoitti, ettei Jennalla ollut enää mitään asiaa kirkkoon yhtä paljastavassa asussa.

– Olet niin epäkunnioittava, Jenna sai sanotuksi ennen kuin kirkon aulassa olleet sivulliset tulivat kaksikon väliin.

Katso Jennan ja Bonnie Suen käymä keskustelu kokonaisuudessaan alla olevalta videolta.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä

Haukuilla olisi voinut olla kamalat seuraukset

Jälkeenpäin selvisi, että Bonnie työskenteli kirkon palveluksessa, mikä teki konservatiivisen naisen sanoista entistäkin satuttavammat.

Tästä asukokonaisuudesta vanha rouva järkyttyi: 

Klikkaa kuvat isommiksi. Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä

Jenna oli aktiivisena kuorolaisena olettanut, että kirkko on paikka, jossa jokainen voisi kokea olevansa hyväksytty ja rakastettu.

– En ole itsekään täydellinen, mutta en koskaan hyökkäisi ketään kohtaan niin kuin hän teki. Onneksi hän sanoi sen minulle, eikä kenellekään, joka on itsetuhoinen, Jenna kommentoi videoonsa.

– Jos hän olisi sanonut tuon minulle kaksi vuotta sitten, kun kävin terapiassa itsetuhoisuuden takia… Uskon, etten olisi enää täällä. Kärsin masennuksesta, ahdistuneisuudesta ja tarkkaavaisuushäiriöstä, joten saatan olla impulsiivinen, hän jatkoi.

Jennan vastarinta keräsi kiitosta

Jenna onnistui kuvaamaan suurimman osan kaksikon käymästä sanaharkasta. Hän julkaisi videon kokonaisuudessaan Twitterissä osoittaakseen, miten julmia ihmiset osaavat olla.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä

– Tämä särkee sydämeni. Hänen käytöksensä on niin julmaa ja rumaa. Jatka laulamista ja säteilyäsi, Shannon Purser kommentoi.

Video on saanut valtavasti huomiota. Tähän mennessä se on saanut lähes huimat 5,7 miljoonaa näyttökertaa ja siihen on reagoitu kymmeniä tuhansia kertoja.

Etenkin Jennan rohkea toiminta on kerännyt osakseen ihailevia kommentteja.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä

– On kamalaa katsoa, mitä jouduit kokemaan. Et ansaitse tuollaista. Näytät todella upealta noissa shortseissa. Tuo nainen on idiootti. Teit hienosti, kun taistelit vastaan. Minulla ei olisi rohkeutta tehdä noin, kun olin nuorempi. Olet inspiroiva. Lähetän sinulle rakkautta, Jamelee Jamil ihaili.

Twitter-kommentoijien mielestä Jennan kohtaama tilanne oli jälleen muistutus suvaitsevaisuuden tärkeydestä: jokaisen tulisi saada olla juuri sen näköinen ja kokoinen kuin itse kokee parhaaksi.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä

– Käytän jatkuvasti samanlaisia shortseja kuin sinä. Sinä ja minä valloitamme vielä maailman kauniiden kehojemme ja mahtavien shortsiemme avulla, nimimerkki we are glants kannusti sydämien kera.

Somehitiksi noussut video sai kirkon reagoimaan

Jennan saama kohtelu ja hänen jakamansa videon huomio kiirivät myös kirkon johtoportaan tietoisuuteen. Kirkon johtava pastori G. Kevin Baker reagoi kiusaamistapaukseen ripeästi julkaisemalla pahoittelevan tiedotteen.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä

– Olemme järkyttyneitä ja surullisia tapahtuneesta. Kirkon on tarkoitus olla turvallisuuden, rakkauden ja hyväksynnän tyyssija, pastori muistutti kirkon perusperiaatteista.

– Teemme tällä hetkellä töitä sen eteen, ettei mitään tämänkaltaista tapahdu toiste, tiedotteessa luvattiin.

Pastorin mukaan Jennan ulkonäköä kommentoinut nainen erotettiin, eikä häntä tulla työllistämään kirkon palveluksessa missään roolissa toiste. ​​​​​​​

Lue kaikki uusimmat lifestyle-aiheiset artikkelit!

Lähteet: Yahoo, Twitter

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja