Nightwish-yhtyeen solisti joutui sairaalaan – vatsakivut paljastuivat sappikiviksi ja haimatulehdukseksi

6:12
Nightwishista yllätyseron ottanut Marko Hietala arvostelee rankasti musiikkiteollisuutta – musiikkivaikuttaja Juhani Merimaa kommentoi

Yhtyeen solisti Floor Jansen joutui viime viikolla sairaalaan Joensuussa. 

Nightwish-yhtyeen solisti, alankomaista kotoisin oleva Floor Jansen kertoo Facebookissa joutuneensa viime viikolla sairaalaan. 

Jansen oli tullut juuri Suomeen harjoittelemaan bändinsä kanssa tulevia virtuaalikeikkoja, mutta kaikki ei mennytkään aivan suunnitellusti. Laulaja oli herännyt ensimmäisen harjoituspäivän jälkeen koviin vatsakipuihin ja hän tajunnut pian, ettei se ollut normaalia.

– Kävi ilmi, että minulla oli valtava määrä sappikiviä sekä haimatulehdus. Minulta piti poistaa sappirakko, mutta haimatulehduksen vuoksi sitä ei voitu tehdä kerralla.

Lopulta Jansenin sappirakko oli poistettu leikkauksella. Se oli arpeutunut ja siitä oli löytynyt peräti 15 sappikiveä.

Jansen kiittää saamastaan hoidosta.

– Olen erittäin kiitollinen mahtavasta hoidosta, jota sain Joensuun sairaalassa. Unohtamatta sitä kaikkea rakkautta ja tukea, jota sain bändiltäni, ystäviltäni ja perheeltäni. Olen myös kiitollinen omasta kropasta, kun hoidit tämän niin hyvin. Lupaan pitää sinusta erityisen hyvää huolta.  Täytyy toipua vielä muutama viikko, Jansen viestittää.

Nightwish-yhtyeellä on edessä toukokuun lopussa virtuaalikeikat. Alunperin keikkojen oli tarkoitus olla maaliskuussa, mutta Marko Hietalan poislähtö bändistä sekoitti kuviot. 


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja