Neymar heti tulisilla hiilillä Saudi-Arabiassa – raju ristiriita suututti valmentajan: "Meidän on keskusteltava"

Neymar suoritti viime viikolla jättisiirtonsa Paris Saint-Germainista saudiseura Al-Hilalin riveihin. Neymar on kuitenkin tällä hetkellä loukkaantuneena, eikä kykene sen takia tekemään vielä debyyttiään.

Loukkaantumisestaan huolimatta Neymar on nyt valittu mukaan Brasilian maajoukkueeseen, joka kohtaa muutaman viikon kuluttua Bolivian ja Perun.

Neymarin odotetaan matkustavan maajoukkueen mukaan ja ristiriitainen tilanne suututtaa Al-Hilalin päävalmentaja Jorge Jesusia.

– En tiedä, miksi hän on Brasilian maajoukkueen kokoonpanossa, portugalilaisluotsi hämmästeli lehdistötilaisuudessa Al-Hilalin pelattua 1–1-tasapelin liigaottelussa Al-Feihaa vastaan Bildin mukaan.

– Hän on pelaaja, joka on loukkaantunut. Ehkä ne pakottavat Neymarin lähtemään Brasiliaan? Hän ei pelaa, koska hän ei voi pelata. Ei harjoittelemaan, saati sitten pelaamaan.

– Meidän on keskusteltava tästä aiheesta. Tänään en näe sille mitään perusteita, että Neymar lähtisi Brasiliaan, jos hän on loukkaantunut. Hän ei harjoittele, joten miten hän voi (pelata)?

Puoli vuotta pelaamatta

Neymar ei ole pelannut kilpailullista ottelua nyt puoleen vuoteen.

Brasilian supertähti nähtiin viimeksi kentällä 19. helmikuuta, kun PSG kohtasi Lillen Ranskan pääsarjassa. Sen jälkeen hän joutui nilkkaleikkaukseen.

Päävalmentaja Jesusilla on paljon arvostusta Neymarin pelitaitoja kohtaan. Hän kuitenkin toivoo, ettei 31-vuotiaan kuntoutumista tarvitsisi odottaa enää kovin kauaa.

– Neymar voi tehdä Al-Hilalissa mitä ikinä hän haluaa. Hän on yksi maailman parhaista pelaajista normaaleissa fyysisissa olosuhteissa, eikä minulla ole siitä epäilystäkään, Jesus jatkoi.

– Hän saapui tänne kuitenkin pienen loukkaantumisen kanssa, eikä hän voi vielä harjoitella joukkueen kanssa. En tiedä milloin hän pääsee pelaamaan.

C Moren asiantuntijoilta suorat sanat Saudi-Arabian futisvaltauksesta 2:46
Katso: C Moren asiantuntijoilta suorat sanat Saudi-Arabian futisvaltauksesta

Lue myös:

    Uusimmat