Jättisiirto toteutumassa – Lehti: Neymar hyväksyi hurjan tarjouksen Saudi-Arabiasta

Brassitähti Neymarin siirtyminen PSG:stä saudiarabialaiseen Al-Hilalin joukkueeseen on lähellä. Ranskalainen L'Equipe-lehti kertoo Neymarin hyväksyneen Al-Hilalin sopimustarjouksen.

Lehden mukaan Neymar ansaitsisi kaksivuotisen sopimuskauden aikana yhteensä lähes 160 miljoonaa euroa. PSG:ssä Neymar on Sky Sportsin mukaan nauttinut noin 29 miljoonan euron vuosipalkkaa.

Jotta siirto toteutuisi, seurojen täytyy vielä päästä yhteisymmärrykseen sen ehdoista. Neymar ei ollut PSG:n mukana joukkueen sarja-avauksessa Lorientia vastaan lauantaina. Seuran mukaan kyse oli siitä, että brassi oli kuntouttamassa itseään.

Neymar siirtyi PSG:hen vuonna 2017 Barcelonasta. Hänen sopimuksensa pariisilaisseuran kanssa ulottuu vuoteen 2025 saakka.

Jos siirto Al-Hilaliin toteutuu, liittyy Neymar suureen joukkoon tähtipelaajia, jotka ovat viime kuukausien aikana siirtyneet Saudi-Arabiaan. Pelin avanneen Cristiano Ronaldon vanavedessä maahan ovat siirtyneet muun muassa Karim Benzema, Sadio Mane, N’Golo Kante ja Riyad Mahrez.

Lue myös:

    Uusimmat