Nämä sanat hiljentävät – Nico Rosbergilta pysäyttävä huomautus Lewis Hamiltonin ja Max Verstappenin F1-taistoon

Vuoden 2016 maailmanmestari Nico Rosberg kertoo, että Lewis Hamiltonin ja Max Verstappenin tulikuumaa F1-taistelua on ilo seurata – yhdellä reunaehdolla.

Mercedeksen Hamilton ja Red Bullin Verstappen ovat käyneet hurjaa vääntöä keskenään MM-sarjan kärjessä. Britannian GP:ssä kaksikon välillä nähtiin raju kolarikin, jonka seurauksena Verstappen ajautui kovaa vauhtia seinään.

Kilpailu saattaa hyvin jatkua intensiivisenä. Hamiltonin entinen tallikaveri ja kova kilpakumppani Rosberg toivoo ääneen, että loukkaantumisilta vältytään.

– Niin kauan kuin ketään ei satu, tämä on upeaa, Rosberg sanoi pysäyttävään tapaan Motorsport Magazinelle.

– Tämä on upea taistelu meille faneille katsottavaksi, koska molemmat heistä ovat sukupolvensa parhaita. He ovat molemmat parhaita rengas rengasta vasten ajajia. He tietävät, miten viedä autot absoluuttisille rajoille rengas rengasta vasten.

Rosberg ennakoi samalla, että kontaktia kaksikon välillä "tulee vääjäämättä olemaan".

– Oli jo ennen Silverstonea Imolassa. Ja uskon, että Lewis ei ole enää perääntymässä. Max ei peräänny ikinä. Tästä tulee mielenkiintoista, Rosberg ynnäili.

Hamilton johtaa 11 kilpailun ja monien värikkäiden tapahtumien jälkeen MM-sarjaa niukasti kahdeksan pisteen erolla ennen Verstappenia. 

– Molemmat heistä ovat menettäneet kriittisiä pisteitä, ja kummatkin ovat samankaltaisilla pisteillä sarjassa, joten on kuin tämä kaikki käynnistyisi uudelleen.

F1 palaa kesätauolta tänä viikonloppuna ajettavassa Belgian GP:ssä.

Lue myös:

    Uusimmat