Lähde: Valtteri Bottaksen ensi kauden kohtalo on varmistunut – suomalaisen tavannut valokuvaaja kuuli mielenkiintoista tietoa

Brittikuljettaja George Russell korvaa Valtteri Bottaksen Mercedeksellä ensi F1-kaudella varmuudella, kertoo Motorsport-Total.com. Kuumaa debattia höystää myös Bottaksen tavannut saksalainen valokuvaaja Paul Ripke.

Mercedes on kiinnittänyt megatähtensä Lewis Hamiltonin jatkosopimuksella kahdeksi seuraavaksi kaudeksi, mutta ensi kauden toista kuskia ei olla vielä julkistettu. Mercedes on linjannut tekevänsä valinnan tallissaan vuodesta 2017 ajaneen Valtteri Bottaksen ja Williamsilla ajavan Mercedes-suojatin George Russellin välillä.

Motorsport-Total.com kertoo tänään perjantaina julkaistussa jutussaan, että sen saamien tietojen mukaan on varmaa, että Russell korvaa Bottaksen Mercedeksellä ensi vuonna.

Mielenkiintoisen lausunnon asiaan liittyen on antanut myös Paul Ripke, joka toimi aiemmin vuoden 2016 maailmanmestarin Nico Rosbergin sosiaalisen median valokuvaajana. Ripke tapasi Bottaksen hiljattain, kun suomalainen oli ajamassa Coloradon Steamboat Springsissä soratiepyöräilykisassa.

– Olen kuullut muutamia muita asioita, joista voin kertoa myöhemmin. On joitain asioita, joita nyt tiedän. Tiedän, kuka on menossa minnekin ja mikä on ensi vuoden tilanne. Ilmaistaan se näin, Ripke sanoi AWFNR-podcastissaan.

Bottasta on spekuloitu etenkin Alfa Romeolle ja entiseen talliinsa Williamsille. Hän itse kommentoi tulevaisuuttaan torstaina F1:n virallisessa lehdistötilaisuudessa vihjailevasti.

– Ehkä tiedän jotain, ehkä en. Ei ole mitään uutisia kerrottavaksi, Bottas heitti.

Russell puolestaan sanoi seuraavasti:

– On selvää, että kävimme keskusteluja kesätauon aikana, mutta ei ole mitään kerrottavaa suuntaan tai toiseen. Ei tämän viikonlopun aikana eikä todennäköisesti seuraavankaan, jos rehellisiä ollaan.

Lue myös:

    Uusimmat