Nainen meni lääkäriin munuaiskivien vuoksi – koki kolminkertaisen yllätyksen: "Kukaan ei voinut uskoa sitä todeksi"

Danette luuli menevänsä lääkäriin munuaiskivien aiheuttaman kivun vuoksi. Lopulta hän ja koko sairaalan henkilökunta saivat yllättyä kolminkertaisesti, kertoo brittiläissivusto The Sun.

Danette Giltz kiidätettiin ambulanssilla sairaalaan elokuun 10. päivä sietämättömän kovien kylki- ja selkäkipujen vuoksi.

– Oletin syyn olevain munuaiskivissä, sillä olin kärsinyt niistä aiemminkin, Danette kertaa KOTA-TV:lle.

– Minulla oli niin kamalat kivut, etten voinut muuta kuin maata sängyssä ja itkeä. Liikkuminen ja jopa hengittäminen sattuivat, hän kuvailee tuskaansa.

Virtsakokeen tulokset yllättivät kaikki

Danette oli valmistautunut henkisesti siihen, että hänet ohjattaisiin sairaalassa leikkaussaliin, jossa kipua aiheuttaneet munuaiskivet poistettaisiin leikkauksella.

Nähtyään virtsakoetulokset, lääkärit totesivat Danetten olevan raskaana. Kovat kivut johtuivat siis supistuksista ja synnytyksestä, joka oli käynnistynyt muutaman viikon etuajassa.

Danette ei ollut uskoa korviaan – eihän hän ollut kärsinyt aamupahoinvoinnista tai muistakaan raskausoireista. Hän ei ollut omien sanojensa mukaan myöskään tuntenut liikehdintää kohdussaan.

– Minulle tehtiin ultraäänitutkimus ja sydämensykkeiden perusteella minun oletettiin odottavan kaksosia.

Yllätys kolminkertaistui

Sektion aikana yllätys paisui kuin pullataikina, sillä Danette oli tietämättään odottanut kolmosia. 

– Kukaan ei voinut uskoa sitä todeksi. Olemme edelleen shokissa, usko pois, Danette muistelee ihmisten reaktiota synnytyksen jälkeen.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä

Koska synnytys oli käynnistynyt jo 34. raskausviikolla, alle 2-kiloisina syntyneet vauvat olivat aluksi hengityskoneen varassa.

Jo muutama päivä myöhemmin tuoreet vanhemmat kotiutuivat terveiden vauvojensa kanssa 10-vuotiaan poikansa luokse. Vastasyntynyt kolmikko nimettiin heti synnytyksen jälkeen Blazeksi, Gypsyksi ja Nikkiksi.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Kaupunkilaiset tukivat perhettä taloudellisesti

Koska kolmosten tulo tuli Danettelle ja Austinille täytenä yllätyksenä, pariskunta ei ollut osannut valmistautua suuren mittakaavan perheenlisäykseen.

Kaksikon ystävä järjesti varainkeruun, jonka kautta tulleiden lahjoitusten avulla 7-henkisen perheen vauva-arki on lähtenyt käyntiin huomattavasti helpommin.

– On uskomatonta, kuinka moni pienen kaupungin asukkaista on pelannut yhteen hiileen tässä odottamattomassa tilanteessa, tuoreet vanhemmat kiittelevät asuinpaikkansa asukkaita.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Lue kaikki uusimmat lifestyle-aiheiset artikkelit!

Lähteet: news.com.au, The Sun, KOTA-TV, Facebook, CNN

Lue myös:

    Uusimmat