19-vuotias söi ehkäisypillereitä ja käytti päihteitä – olikin 9. kuulla raskaana: "Rukoilin lapsen olevan kunnossa"

Milloin pitäisi havahtua perheen perustamiseen? 0:52
Milloin pitäisi havahtua perheen perustamiseen?

Aivan kuten kuka tahansa nuori, luonnostaan hoikka Morgan nautti elämästään vailla huolta huomisesta. Kaikki muuttui kuitenkin täysin yllättäen, kun 19-vuotias brittiläisnuori sai tyttölapsen.

– En vain voi uskoa, että kannoin tietämättäni lasta yhdeksän kuukautta. Luojan kiitos hän oli terve, tuore äiti kiittelee.

Ei raskausvatsaa tai -oireita

Syy Morgan Luntin helpotukseen on selvä, sillä nuori käytti raskausaikanaan paljon päihteitä.

– Olin ryyppäämässä joka viikonloppu, eikä minulla ollut minkäänlaisia raskausoireita, nainen kertaa The Sunille.

Morgan ei ollut tiedostanut olevansa raskaana, sillä hänen vatsansa ei pyöristynyt missään vaiheessa raskautta. Vaikka Morgan olikin 9. kuulla raskaana, hän oli edelleen kokoa 34–36.

– Ihmiset ovat sanoneet, että minun on täytynyt tietää raskaudestani, mutta rehellisesti sanottuna, minulla ei ollut aavistustakaan siitä.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä

Vatsakivut veivät ensiapuun – lääkärin vaatimus yllätti

Kaikki muuttui yhdessä yössä. Morgan oli yökylässä poikaystävänsä Tomin luona, kun hän heräsi keskellä yötä voimakkaisiin vatsakipuihin.

– Otin vähän parasetamolia ja toivoin sen vievän kivut pois. Sen sijaan kipu voimistui ja olin tuskissani. Luulin, että umpisuoleni oli puhjennut, Morgan muistelee tuskaista yötään.

Tom kuljetti tyttöystävänsä ensiapuun. Ennen tarkempia tutkimuksia ja röntgenkuvauksia Morganille tehtiin kaiken varalta raskaustesti.

– Tom ja minä nauroimme ja sanoin, etten ollut raskaana, koska olin syönyt pillereitä kolme vuotta. He kuitenkin vaativat testin, joten annoin virtsanäytteen.

Odottamaton uutinen aiheutti pelkoa

Pian lääkärit kertoivat Morganille tämän olevan raskaana. Samassa myös vatsakivuille löytyi luonnollinen selitys: kyse oli supistuksista, jotka valmistelivat kehoa synnytykseen.

– Olin järkyttynyt ja Tom alkoi itkeä. Menin paniikkiin, koska en ollut valmistautunut ja ostanut yhtäkään vauvanvaatetta, Morgan muistelee nuoren parin rektiota nähdessään ultrakuvat pienokaisestaan.

Morgan pelkäsi lapsensa terveyden puolesta, sillä hän muisteli viettäneensä lukuisia viinanhuuruisia iltoja viimeisen 9 kuukauden aikana.

– Oloni oli kauhea ja rukoilin lapsen olevan kunnossa.

Rakkautta ensisilmäyksellä 

Kymmenen tuntia myöhemmin järkytys muuttui valtavaksi helpotukseksi ja hymyksi: Morgan synnytti tammikuussa hieman alle 3-kiloisen, terveen tyttövauvan.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä

– Kun kätilö antoi lapsen syliini, rakastuin välittömästi.

– Ajattelin tulevani isäksi kahden- ja kolmenkympin välissä, mutta joskus elämä ei mene suunnitelmiesi mukaan, tuore isä pohtii.

Nuoripari päätti nimetä tyttölapsen Morganin edesmenneen äidin Zoen mukaan. Terve tyttölapsi kastettiinkin Allaya Zoeksi.

– Tyttövauvani on ollut sekä elämäni suurin että paras shokki, Morgan sanoo onnellisena.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä​​​​​​​

Video: Milloin viimeistään pitäisi havahtua perheen perustamiseen?

Lue kaikki uusimmat lifestyle-aiheiset artikkelit!

Lähteet: The Sun, Facebook

Lue myös:

    Uusimmat