Love Island -tähti ottaa tunteensa puheeksi: "Tuntuu ahdistuneelta ja pahalta, että on tällaisia fiiliksiä"

First Look 30.08.2021 1:46
Mitä illan jaksossa on luvassa? Katso paljastuvideo!

Love Island Suomi -sarjan illan jaksossa parin suhteessa nähdään uusi käänne.

Love Island Suomi -villassa käy kuhina jälleen viikon ensimmäisessä jaksossa. Markuksen ja Sallin suhteessa nähdään uusi käänne. Salli harmittelee huvimajassa, että hänellä ei ole tunteita Markusta kohtaan. Salli ei panosta suhteeseen Markuksen tavoin ja tilanne on ikävä, sillä Salli toivoisi tunteiden heräävän.

– Harmittaa, ettei ole tullut sellaisia fiiliksiä kuin olisi halunnut, että Markus panostaa tähän juttuun ja itse ei pysty vastaanottamaan sitä kunnolla. Musta tuntuu vähän ahdistuneelta ja pahalta, että on tällaisia fiiliksiä, Salli miettii kameralle.

Salli ottaa asian puheeksi Markuksen kanssa. Keskustelun jälkeen suhteen jatko tunnu enää varmalta.

Eelin ja Rosan hitaasti alkanut suhde on ollut tyhjäkäynnillä, eikä tähän mennessä olla päästy eteen eikä taakse. Rosa on tästä huolestunut, ja ottaa puheeksi hänen mielessään kummittelevan seuraavan parinvalinnan. Eeli kertoo, että hän on kiinnostunut Sallista ja Rosasta.

Rosa utelee, kumman hän aikoo valita seuraavassa parinvalinnassa. Eeli myöntää, että hän haluaa Sallin parikseen. Rosan mustasukkaisuus leimahtaa, ja hän vastavuoroisesti julistaa valitsevansa Markuksen parikseen. Eeliä tämä ei haittaa.

Love Island Suomen kolmas tuotantokausi maanantaista lauantaihin klo 21 alkaen AVAlla ja klo 20 mtv-palvelussa.

Love Island Suomen edelliset tuotantokaudet sekä Love Island UK:n näet mtv-palvelussa!

Love Island Suomea esitetään kuutena päivänä viikossa, maanantaista lauantaihin. Jaksot kuvataan vain vuorokautta aiemmin.

Lue myös:

    Uusimmat