Love Island Suomi -ohjelman Markus, 25, haluaa löytää täydellisen matchin – yksi piirre naisessa ei viehätä: "Kohdalleni osui kerran sellainen, se oli paha"

Markus bongattiin mukaan Love Island Suomi -ohjelmaan sosiaalisen median kautta.

Espoolainen, logistiikka-alalla työskentelevä Markus, 25, etsii rakkautta Love Island Suomi -ohjelmassa tällä kaudella. Markus kuvailee itseään huumorintajuiseksi ja ”rennoksi äijäksi”. Mies kertoo tulevansa kaikkien kanssa juttuun.

– Aion olla aito oma itseni, enkä esitä mitään. Yritän olla myös kohtuullisen hauska, ainakin jotkut nauravat. En tosin tiedä, nauravatko he jutuilleni vai minulle, Markus pohtii.

– Tämä tulee varmasti olemaan upea kokemus ja toivottavasti sieltä löytyy joku kiva nainen. Loppujen lopuksi sinne mennään lomalle tutustumaan uusiin ihmisiin - näin yritän sanoa itselleni, ettei tule mitään paineita.

Markus ei ole koskaan ollut vakavassa parisuhteessa, ja edellisestä tapailusuhteesta on aikaa yli 2,5 vuotta.

189-senttisellä Markuksella ei ole tarkkoja kriteereitä unelmien naiselle, hän kuitenkin haluaa tulevan kumppanin olevan lyhyempi kuin hän itse on.

– Ei ole väliä, onko tummat vai vaaleat piirteet, haluan luonnonkauniin naisen. Luonne on myös tärkeä, että on mukava ja aito oma itsensä – ei tarvitse esittää yhtään mitään. Huumorintaju on myös tärkeä, sen pitää synkkaa molemmin puolin.

Markus myöntää olevansa valmis vakavaan suhteeseen.

– Etsin täydellistä matchia. Haluan muuttaa seuraavan naisen kanssa yhteen ja katsoa vähän pidemmälle tulevaisuuteen. Toki se on niin, jos liikaa etsii, sitä ei löydy.

Markuksella on vastaus valmiina kysyttäessä, millaiset naiset eivät puolestaan sytytä.

– Gold diggerit! Ne voisi mennä roskiin. En tykkää sellaisista naisista, jotka olettavat minun maksavan kaiken ja itse ei maksa mitään. Kohdalleni osui kerran sellainen, se oli paha. Kyllä sellaiset naiset tunnistaa.

Markus bongattiin mukaan ohjelmaan sosiaalisen median kautta.

– Minua lähestyttiin Instagramissa ja kysyttiin ensin Ex on the Beach -ohjelmaan, mutta siihen en halunnut lähteä. Myöhemmin tultiin kysymään Love Islandiin. Kyselin läheisiltäni, mitä kannattaa tehdä ja kaikki kehottivat lähtemään mukaan.

– Elämäntilanteeni on sellainen, ettei minulla ole mitään hävittävää. Laitoin hakemuksen ja täällä nyt ollaan.


Love Island Suomen kolmas tuotantokausi alkaa maanantaina 23.8. klo 21 alkaen AVAlla ja klo 20 mtv-palvelussa.

Love Island Suomen edelliset tuotantokaudet sekä Love Island UK:n näet mtv-palvelussa!

Love Island Suomea esitetään kuutena päivänä viikossa, maanantaista lauantaihin. Jaksot kuvataan vain vuorokautta aiemmin.

Lue myös:

    Uusimmat