Loihdi uskomattomat kurvit silmänräpäyksessä: Merenneitohelmat tekivät paluun

Merenneitomekot ovat tehneet näyttävän paluun punaiselle matolle, eikä ihme: merenneitohelma korostaa hetkessä naisellisia muotoja – kapeaa vyötäröä ja muodokasta lantiota. Merenneitomekkoja on nähty viime aikoina muun muassa Met-gaalassa Dita Von Teesen sekä euroviisumittelössä Conchita Wurstin yllä.

Naiselliset ja juhlavaakin juhlavammat merenneitomekot sekä -helmat ovat palanneet suosioon juhlapukeutumiseen. Merenneitohelmat ovat vuodesta toiseen erityisen suosittuja häämekkojen parissa, sillä ne tuovat silmänräpäyksessä kokonaislookiin naisellisia kurveja. Myös vuoden 2014 euroviisujen toisessa semifinaalissa Itävallan edustaja Conchita Wurst oli valinnut ylleen kullankimalteisen merenneitomekon!

Merenneitomekossa on usein korsettimainen yläosa sekä dramaattisesti polven tietämillä levenevä helma luoden illuusion muodokkaasta tiimalasivartalosta. Mekon alaosa voi leventyä polven yläpuolelta, polven tasolta tai sen alapuolelta: täyteläinen, pyöreä hameosa kiinnittää huomion jalkoihin ja lantioon, kun taas maltillisesti levenevä helma nostaa katseen herkemmin kapealle vyötärölle.

Kenelle merenneitomekko sopii?

Merenneitomekot ja korsettimaiset yläosat sopivat niin pitkille että myös lyhyemmille naisille, joilla on tiimalasivartalo. Harteikas Y-vartalo on usein poikamainen, joten merenneitohelma tuo kaivattua naisellisuutta sekä lantiolle että vyötärölle. Mekkoja ei suositella päärynänmuotoisille A-vartaloille – eli niille joiden pyöreys painottuu pitkälti lantioon ja reisiin – sillä asu vain korostaa entisestään vartalon alaosaa ja lantiota.

Pienikokoiselle naiselle suositellaan olkaimetonta merenneitomekkoa esimerkiksi empire-leikkauksella. Pidemmälle naiselle sopisi mekko, jonka kiintopiste keskittyy lähemmäs lanteita.

Merenneitohelmat palasivat punaiselle matolle

Lue myös:


(MTV LIFESTYLE)

Lue myös:

    Uusimmat