Lieksalainen Aki sulatti BB-katsojien sydämet rennon letkeällä asenteellaan ja karjalan murteellaan – näin hän kuvailee kuulumisiaan rakkausrintamalla

2:58
BB-Akia ei harmita toiseksi jääminen Big Brotherissa: "Voitto meni oikealle henkilölle"

Big Brother Suomi -ohjelmassa toiseksi tullut Aki vietti BB-talossa kokonaiset 12 viikkoa. Hän kuvailee kokemusta tunteiden vuoristoradaksi.

Big Brother Suomi -ohjelmassa nähtiin viime sunnuntaina tiukkaakin tiukempi finaali, kun 30 000 euron voittopotista kilpailivat jyväskyläläinen Jasmiina ja lieksalainen Aki. Aki johti äänestystä lähes koko lähetyksen ajan, mutta viimeisen kahden äänestysminuutin aikana tilanne kääntyi päälaelleen ja voiton nappasi Jasmiina.

12 viikkoa isoveljen hellässä huomassa viettänyt Aki kertoo MTV Uutisille, ettei häntä harmita äärimmäisen lähellä käynyt, mutta sivusuun mennyt voitto.

– Ei jäänyt kyllä harmittamaan, tämä minkä kokemuksen sai tässä 12 viikossa, niin se oli se isoin voitto kuitenkin itselle, Aki kertoo.

Sekunnit olivat pitkiä, kun finaalikaksikko jännitti kauden voittajan kajahtamista juontaja Elina Kottosen huulilta. Akin mukaan ajatukset olivat tuolloin jossain ihan muualla, kuin tässä maailmassa.

– Kyllä jännitti kovasti. Ja kävelytti. Kyllä oli todella levoton olo, hän muistelee.

Aki luonnehtii Big Brotherin olleen mahtava kokemus, jota hän suosittelee kaikille. Hän kuvailee aikaa BB-talossa tunteiden vuoristoradaksi.

– Kaikki ääripäät koluttiin tuossa 12 viikon aikana, hän sanoo.

Kokemuksessa mieleenpainuvinta olivat Akin mukaan erilaiset asukkaiden suorittamat tehtävät sekä hyvät juhlat. Mitään talossa tapahtunutta hän ei jaksa katua.

– Olisi voinut jotain jättää tekemättä, mutta ne on tehty ja näillä mennään. Ei jäädä murehtimaan, hän lohkaisee murteellaan.

Eniten hän kaipasi talossa olleessaan läheisiään. Puhelinta hänellä ei puolestaan ollut lainkaan ikävä.

Aki kertoo saaneensa BB-katsojilta paljon positiivista palautetta. Ohjelman mukanaan tuomaan julkisuuteen hän suhtautuu rennolla otteella.

– Katsotaan mitä aika tuo tullessaan. Ei ole vielä hirveästi kokemusta tässä vaiheessa. Sanotaan vain, että ihan mukavalta tämä tässä vaiheessa tuntuu vielä, hän myhäilee.

Big Brotherin nettisivuilta löytyvässä esittelytekstissä kerrotaan Akin haaveilevan emännästä. Rakkausrintamalle ei kuitenkaan miehen mukaan kuulu vielä mitään.

– Vielä on emäntä hakusessa, hän hymyilee.

Katso Akin haastattelu yllä olevalta videolta.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja