Lasten kotitreenillä rajut seuraukset: Olohuoneen katto kirjaimellisesti repesi

Jenni, 35, kehitti leikkipuistotreenin pienten lasten vanhemmille: ”Siinä saa äiti liikuntaa ja lapsi pääsee jaloittelemaan ja ulkoilemaan!” 1:21
Jenni, 35, kehitti leikkipuistotreenin pienten lasten vanhemmille – nappaa tästä Jennin treeni muistiin seuraavalle leikkipuistovisiitille!

Treenaamisella voi olla rajujakin seurauksia – etenkin silloin, jos kotijumppaa tekee yläkerrassa. 

Koronaviruspandemia sulki tänä keväänä kuntosalit ja muut harrastuspaikat useissa Euroopan maissa. Moni onkin viime kuukausien aikana turvautunut erilaisiin kotijumppiin pysyäkseen kunnossa myös koronarajoitusten aikana

Joe Wicks on kuuluisa kuntovalmentaja ja televisioesiintyjä Isossa-Britanniassa, missä tuhannet nuoret ovat intoutuneet kuntoilemaan hänen laatimansa Body Coach -nimisen treenin muodossa. 

Myös Conor-nimisen miehen lapset innostuivat treenaamaan – hyvin odottamattomin seurauksin. Conor jakoi Twitter-tilillään kuvan, jolla hän halusi varoittaa muita vanhempia: Kotijumpalla voi olla rajut seuraukset, etenkin, jos sen tekee yläkerrassa. 

Jos tviitti ei näy, voit katsoa sen täältä

– Älkää antako lastenne tehdä Joe Wicksin Body Coach -treeniä yläkerrassa, Conor kirjoitti tviitissään.

Unohdus kävi kalliiksi

Kuten kuvasta näkyy, olohuoneen katon kipsi oli kirjaimellisesti revennyt.

– Siis kuinka monta lasta sinulla oikein onkaan, eräs Twitter-käyttäjä kysyi epäuskoisena. 

Kuten yleensä, myös tässä tarinassa on opetus: Conor oli nimittäin huomannut edellisenä päivänä, että olohuoneen katossa on halkeama. Hän oli aikeissa sanoa lapsilleen, että kotitreeni oli tehtävä jossain muualla kuin yläkerrassa, mutta oli unohtanut koko asian. 

– Ja sitten joku muistutti sinua asiasta, eräs Twitter-käyttäjä kommentoi vahingoniloisena.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lue myös:

    Uusimmat