10-vuotias voimistelijatyttö hurjassa kunnossa – äiti vakuuttaa vimmatun treenin olevan lapsen oma tahto

Kymmenenvuotias amerikkalaistyttö on innostunut voimisteluharrastuksestaan siinä määrin, että heikompia voisi jo hirvittää moinen treenimäärä.

Yhdysvaltojen Georgiassa asuva Lyza Brooks Mosier on vasta 10-vuotias, mutta tytön kunto on kovempi kuin monellakaan aikuisella. Innokkaalla voimistelijalla on Instagramissa liki 50 000 seuraajaa, jotka saavat kuvien ja videoiden kautta ihmetellä tytön voimistelutaitoja ja näkyviä vatsalihaksia. Koronaeristyksen aikana tyttö on treenannut entistä kovemmin, kertoo australialainen News.com.au.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Aamuherätys 5.30

Lyza herää joka aamu puoli kuudelta treenaamaan. Yhteensä treenitunteja kertyy viikoittain 30. Lyzan äiti Jill Mosier, 45, vakuuttaa kuitenkin, että tytär tekee kaiken omasta halustaan, sillä haluaa olla "parhaista parhain". Perheen varastohuoneeseen on pystytetty voimistelupiste, jossa Lyza voi harjoitella.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Nelivuotiaana voimisteluharrastuksen aloittanut Lyza innostui voimistelusta toden teolla osallistuttuaan äitinsä fitness-tunneille viime vuonna.

– Hän kehittyi radikaalisti hyvin lyhyessä ajassa, äiti ihmettelee australialaissivuston mukaan.

Äiti kertoo, että motivaatiolauseita seuraajilleen mieluusti jakava Lyza rakastaa kuulla inspiroivansa muita. Toisinaan sekaan mahtuu myös ilkeitä kommentoijia, joiden mielestä vanhemmat pakottavat lapsensa treenaamaan liikaa. Neljän lapsen äiti Jill kuitenkin vakuuttaa, ettei puutu tyttärensä harjoitteluun millään lailla.

– Olen niin ylpeä hänestä, enkä malta odottaa hänen saavuttavan unelmansa ja kuuluvan voimistelijoiden parhaimmistoon.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lähde: News.com.au

Lue myös:

    Uusimmat