Karmea huumekohtalo, seksiä myyvä espoolaisäiti ja käänne Riina Mäkisen mysteerissä – tässä ovat MTV Uutisten luetuimmat jutut vuoden varrelta

Nämä kymmenen juttua kiinnostivat lukijoitamme eniten vuonna 2019.

Kymmenen luetuimman jutun joukkoon mahtui muun muassa kaksi unesta kertovaa artikkelia, Kuopion miekkaiskun epäillystä kertova uutisjuttu sekä heroiinin ja amfetamiinin käyttäjästä kertova teksti.

Lukijoita kiinnosti niin ikään kovasti myös Vesa-Matti Loirin Joonas-pojan poismeno. Kymmenen joukkoon mahtui kaksi Joonas Loirin poismenosta kertovaa artikkelia.

Tutustu MTV Uutisten luetuimpiin artikkeleihin alapuolelta!

​​​​​​​

Jennifer jakoi Facebookissa kaksi kuvaa pojastaan herättääkseen ihmiset huumeidenkäytön todellisuuteen. Nainen lisäsi kuvat lisätäkseen tietoisuutta huumeiden vaaroista.

5:38

Riina Mäkinen on ollut kateissa yli kaksi vuotta. Vapaaehtoiset etsijät tekivät elokuussa katoamisalueelta mielenkiintoisen löydön, josta kantautui tieto aina tutkinnanjohtaja Jussi Wahelle.

1:05

 Vesa-Matti Loirin poika, Joonas Loiri, on kuollut. Tieto kuolemasta tuli myöhään keskiviikkoiltana 29. päivä toukokuuta. Hänet tunnettiin myös artistinimellä Joonas L. Hän oli suomalainen musiikkivideo-ohjaaja, tuottaja ja DJ.

Millaista unta näit viime yönä? Unia pystyy tulkitsemaan avainsanojen avulla! Mieti, mikä asia oli pääroolissa unessasi ja katso, onko sille tulkintaa unisanoissa. Jos esimerkiksi uneksit löytäväsi avaimen purosta, katso tulkinnat sanoista avain ja puro. Juttu on julkaistu jo vuonna 2010, mutta nousee joka vuosi vuoden luetuimpien juttujen joukkoon.

4:13

Vanhat koulukaverit muistivat Kuopion miekkahyökkäyksen tehneen Joel Marinin rauhallisena ja kilttinä, mutta myös yksinäisenä nuorena miehenä. MTV Uutiset haastatteli useita samassa lukiossa Marinin kanssa opiskelleita ihmisiä.

0:56

Mies ajoi itsensä ja vaimonsa päin rekkaa Hollolan traagisessa kuolonkolarissa viime lokakuussa. Vaimo oli ollut autossa todennäköisesti vastentahtoisesti. Esitutkintamateriaalista hahmottui, että ensitiedot kolarista ja kamppailun jäljistä asunnossa sai pariskunnan alakouluikäinen lapsi.

Joonas Loiri kuoli sairauskohtaukseen kotonaan. Joonas Loirin sisko Jenni Loiri julkaisi koskettavan, englanninkielisen kirjoituksen veljelleen omalla Facebook-sivullaan. Myös sisarusten äiti Riitta Loirijakoi päivityksen omalle sivulleen.

Mies kärsi öisin oudoista hengityskatkoksista, jotka vaikuttivat merkittävästi myös unenlaatuun. Kun hän asensi kameran makuuhuoneeseensa selvittääkseen, mistä oikein on kyse, paljastui videolta jotain todella yllättävää.

Kävi ilmi, että syypää heikkoon unenlaatuun oli miehen kissa, joka tepasteli muina mirreinä istumaan miehen kasvojen päälle keskellä yötä. 

6:53

Espoolainen perheenäiti Tiia Forsström myy työkseen seksiä yhdessä aviomiehensä Jounin kanssa. Hän pitää seksityötä työnä muiden joukossa ja haluaa hälventää tabuja puhumalla työstään avoimesti. Tavallinen keski-ikäinen espoolaishuora, hän kuvailee itseään.

10:01

Kyläkauppias Sampo Kaulanen julkaisi Instagram-tilillään seksikkään kuvan vaimostaan, Michele "Minttu" Murphy-Kaulasesta. Tuore otos sai aikaan kommenttivyöryn kuvapalvelussa.

*Juttua täydennetty kello 08.27. Tulkitse unesi: Unien avainsanat -artikkeli on julkaistu jo vuonna 2010. Tieto lisätty esittelytekstiin.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja