Mies asensi kameran makuuhuoneeseensa selvittääkseen, miksi nukkuu niin huonosti – videolta paljastui jotain todella yllättävää

Miksi kissa kehrää? 1:50
Miksi kissat kehräävät? Videolla vastaus.

Mies kärsi öisin oudoista hengityskatkoksista, jotka vaikuttivat merkittävästi myös unenlaatuun. Kun hän asensi kameran makuuhuoneeseensa selvittääkseen, mistä oikein on kyse, paljastui videolta jotain todella yllättävää.

Yölliset hengityskatkokset saivat miehen nukkumaan huonosti. Unenlaatu kärsi lopulta niin paljon, että mies päätti selvittää perin pohjin, mistä on kyse. Tapauksesta kertoo brittilehti Mirror.

Mies päätti asentaa makuuhuoneeseensa kameran ja pisti sen nauhoittamaan yön ajaksi. Aamulla videotallennetta katsoessa yllätys oli melkoinen.

Uniapnean sijaan syypää olikin kissa

Hengityskatkoksiin ei liittynytkään mitään sen vakavampaa. Kyse ei ollut esimerkiksi paljon puhutusta ja hoitamattomana vaarallisesta uniapneasta.

Kävi ilmi, että syypää heikkoon unenlaatuun oli miehen kissa, joka tepasteli muina mirreinä istumaan miehen kasvojen päälle keskellä yötä. 

Jos päivitys ei näy, katso se täältä.

Kuvat miehen valvontakameramateriaaleista julkaistiin Twitterissä @stluis_htx -nimimerkin tilillä. Julkaisusta tuli nopeasti viraalihitti lähes 1,5 miljoonalla tykkäyksellä ja yli 360 000 jaolla. Useat Twitter-käyttäjät olivat sitä mieltä, että miehen kissa yrittää salakavalasti tukehduttaa omistajansa. Moni myös jakoi omia kokemuksiaan kissojen juonittelusta.

Jos päivitys ei näy, katso se täältä.

– Heräsin kerran päiväunilta, kun kissani juonivat minun tappamistani, Leanna Dormuth kertoi Twitterissä havainnollistavan kuvan kera. 

Lähde: Mirror

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja