Äiti julkaisi 7 kuukauden välein otetut kuvat pojastaan: "Tässä ovat heroiinin ja amfetamiinin todelliset kasvot"

Huumeista voi päästä eroon 8:30
Petri menetti huumesekoiluillaan läheiset, terveyden ja kodin: "Aluksi se oli normaalia nuorten hauskanpitoa..." Haastattelu vuodelta 2018.

Jennifer jakoi Facebookissa kaksi kuvaa pojastaan herättääkseen ihmiset huumeidenkäytön todellisuuteen. 

Jennifer Salfen-Tracy tietää, miten nopeasti huumeet voivat viedä kenen tahansa elämän pois raiteiltaan. Nainen jakoi Facebookissa kaksi kuvaa pojastaan Cody Bishopista lisätäkseen tietoisuutta huumeiden vaaroista.

"Heroiinin ja metamfetamiinin todelliset kasvot"

Kuvat Codysta on otettu seitsemän kuukauden välein. Ensimmäisessä kuvassa nuori mies poseeraa takki yllään, hymyillen ja selvästi hyväkuntoisena.

Toisessa kuvassa Cody istuu auton takapenkillä. Hän on laihtunut paljon, ja hänen ihonsa on hikinen ja erilaisten arpien peitossa. Kasvojen ilme on huolestunut.

– Tässä ovat heroiinin ja amfetamiinin todelliset kasvot, Jennifer kirjoittaa.

"Niin nopeasti huumeet vaikuttavat"

Jenniferin mukaan kuvien jakaminen oli vaikeaa, mutta hän halusi kertoa totuuden ihmisille, jotka kyselevät perheen kuulumisia. Codyn kamppailua seuratessaan Jennifer on oppinut, että moni perhe joutuu käymään samaa taistelua, mutta kukaan ei puhu aiheesta.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

– Nämä kuvat otettiin seitsemän kuukauden välein. Niin nopeasti huumeet vaikuttavat, Jennifer kirjoitti sosiaaliseen mediaan.

Cody elää nyt Las Vegasissa kadulla. Jennifer kertoo, ettei ole kuullut hänestä viikkoihin.

– On vaikeaa kuulla, miten huonosti hänellä menee, mutta pahempaa on se, ettei mitään kuulu.

Yhteisö ryntäsi osoittamaan tukeaan

Uskonnollinen Jennifer on saanut voimaa rukoilusta. Naisen suuri toive on, että Cody väsyy elämäntapaansa ja haluaa hakea apua. Julkaisun jälkeen Jenniferille on satanut tukea, ja myös Codyn Facebook-sivulle on ilmestynyt kannustavia kommentteja täysin tuntemattomilta ihmisiltä.

– Ole kiltti, mene kotiin. On niin harvinaista, että ihmisellä on addiktion jälkeen rakastava ja ymmärtävä perhe. Olen nähnyt niin monen perheenjäseneni ja ystäväni käyvän tämän läpi. Tiedän, että se on vaikeaa, mutta katso, miten paljon tukea sinulle on! Ole kiltti, äitisi ja myös muu perheesi on varmasti huolissaan, Elyssa McCoy kirjoittaa.

– En tunne sinua, mutta rakastan sinua ihmisenä. Tiedän, että se, mitä käyt läpi, on vaikeaa. Sinä selviät, Nate Spagate kirjoittaa.

– Yhdeltä Codylta toiselle: olet parempi kuin tämä (elämäntapa). Sinun täytyy päästä kuiville, hinnalla millä hyvänsä. Vannon, että elämäsi on elämisen arvoista. Sydämeni on puolellasi, CM Bach sanoo.

Moni on tarjoutunut myös hankkimaan Codylle apua tai viemään hänet vieroitukseen, jos hän vain tätä toivoo. Cody ei ole vastannut saamiinsa viesteihin.

Lue myös:

    Uusimmat