"Hyvin varusteltu ja hoikka" vaimo ei suostu käyttämään paljastavia vaatteita – miehen pulmaan tyly vastaus: "Hänen kehonsa ei ole kulutustavara"

Nimettömäksi jäänyt aviomies kuvaa vaimoaan sanoilla "hyvin varusteltu ja hoikka". Miehen mukaan vaimo kuitenkin häpeää kehoaan eikä käytä paljastavia vaateita.

Daniel Mallory Ortberg vastaa viikoittain Slate-sivun chatissa lukijoidensa kysymyksiin. Erään aviomiehen ongelma herätti tunteita – eikä välttämättä siihen suuntaan kuin mies olisi toivonut.

"Olen ostanut hänelle avokauluksisia paitoja ja mekkoja..."

Nimettömänä pysyttelevä aviomies kuvaa vaimoaan sanoilla "hyvin varusteltu ja hoikka". Miehen mukaan vaimo kuitenkin häpeää kehoaan.

– Olemme olleet naimisissa 30 vuotta ja nyt pesämme on tyhjä. Yritän virittää kuumaa liekkiä välillemme ja rehellisesti haluaisin hänen nauttivan kehostaan, mies kertoo.

– Olen ostanut hänelle avokauluksisia paitoja ja mekkoja ja kertonut, että tulisin onnelliseksi, jos hän joskus käyttäisi niitä, vaikkapa toisinaan perjantaisin. Hän kieltäytyy edes kokeilemasta niitä.

Voiko itsetunto vahvistua vielä vanhanakin? Tutkija Olli Kiviruusu THL:stä vieraili Huomenta Suomessa huhtikuussa 2018. Artikkeli jatkuu videon alla.

6:12

"Hän ei ole tehnyt mitään asialle"

Vaimo on kertonut aviomiehelleen, että ostaa mieluiten omat vaatteensa. Mies yritti vihjailla avokauluksisista paidoista jo vuosi sitten.

– Hän ei ole tehnyt mitään (asialle). On kuin pöydälle pantaisiin joka ilta mahtava pullo viiniä ja sanottaisiin, ettet saa juoda sitä, mies valittelee.

Aviomies toivoi ohjeita ja ideoita ongelmaansa.

"Mielestäni sinun pitäisi lopettaa"

– Vaimosi keho ei ole viinipullo; se on hänen kehonsa, Dear Prudence -palstaa pitävä Ortberg napauttaa kysyjää.

– Hänen kehonsa ei ole kulutustavara, joka on suunniteltu sitä varten, että joku muu nauttisi siitä ja panisi sen sitten talteen ihanana muistona – hän elää kehossaan.

Ortberg huomauttaa, ettei vaimo selvästi halua käyttää miehen ostamia vaatteita, vaikka mies onkin yrittänyt muuttaa tilannetta jo vuoden ajan.

– Mielestäni sinun pitäisi lopettaa ja kysyä vamoltasi, mitä hän haluaisi tehdä. Vastauksella ei ehkä ole mitään tekemistä seksin tai sinun vuoksesi pukeutumisen kanssa, ja sinun pitäisi kiinnittää huomiota siihen, mitä vaimosi sitten sanookin, Ortberg neuvoo.

Kuulostaa siltä, ettet ole kuunnellut kovinkaan tarkasti menneisyydessä, ja kehotan sinua muuttamaan tuon tavan, tai tyhjä pesäsi on kohta vielä tyhjempi.

Lähde: Slate.com

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja