Mainos

Nainen vaati palstalla apua "liian lihavan vieraan" vastaanottamiseen – sai ansaitsemansa vastauksen

Kysyjän mukaan hänen tuleva vieraansa painaa yli 180 kiloa.

Kesävieraat ovat monelle tuttu piina. Abigail Van Burenin kysymyspalstalla Uexpress.comissa perheen ainoaksi lapseksi tunnustautuva kysyjä vaatii apua astetta erikoisempaan ongelmaan: hänelle on tulossa vieras, joka on kysyjän mukaan liian isokokoinen.

– Miten käsittelen superkokoista vierasta tahdikkaasti, kysyjä ihmettelee.

Perhe ei voi miehen terveysongelmien vuoksi matkustaa, ja nyt miehen veli puolisoineen haluaa tulla vierailulle. Kysyjän mukaan vaimo painaa yli 180 kiloa.

– Huonekaluni eivät varmaankaan kestä häntä. Jos sanon asian kauniisti, hän ei ole kovin sorja, kysyjä ilmoittaa.

– Voimme vuokrata isomman auton, kun he ovat täällä, koska hän ei mahdu autoomme. Minun täytyy maksaa jollekulle vierashuoneen sängyn vahvistamisesta.

Vieraita ei kysyjän mukaan voi usuttaa hotelliin, koska heidän asuinalueella ei ole sellaista.

– Kyseessä on aviomieheni ainoa, elossa oleva sisarus, joten meidän iässämme kuka tietää, koska näemme heitä taas. Onko sinulla ehdotuksia?

"Rehellisesti… Yritä edes"

Van Burenin vastaus kysyjälle on lyhyt ja asiallisuudessaan jopa tyly.

– Minulla on yksi ehdotus. Investoi suureen, tukevaan ja mukavaan tuoliin, johon vieraasi mahtuu, ja ohjaa hänet siihen.

Kommentoijien mielipiteet kysymyksen asiallisuudesta ovat jakautuneet. Osa toivoo vieraiden maksavan mahdolliset autonvuokrauksesta ja muista toimista aiheutuvat kulut. Toiset puolestaan uskovat, että kysyjä on tuomitseva, vaikka ihmisen painonnousulle voi olla useita syitä ja parasta olisi olla tuomitsematta.

– 180-kiloisena hän painaa yhtä paljon kuin keskivertopariskunta. Pedin pitäisi kestää. Hanki tukeva tuoli, jos täytyy. Olen varma, että hän mahtuu autoon. Rehellisesti… Yritä edes, nimimerkki EozS kommentoi.

– Olisipa mahtavaa, jos kaiken tämän sängyn vahvistamisessa ja uuden, tukevan tuolin ostamisessa tapahtuneen rahantuhlauksen jälkeen miehen vaimo ilmaantuisi paikalle paljon hoikempana, koska hän on käynyt lihavuusleikkauksessa, nimimerkki Abby Comments toteaa.


Lähde: Uexpress.com

***

4:45

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.