Mainos

Nainen valitti, että ystävä julkaisee hänestä "rumia ja hikisiä" kuvia – sai osuvan näpäytyksen

Kuvia katsoessaan on hyvä pitää mielessä, että yhden naisen "hikinen" on toisen "hehkuva".

Nimimerkki Grinning but Not BearingIt kärsii ongelmasta, joka on monelle tuttu: hänen ystävänsä julkaisee sosiaalisissa medioissa kuvia, joissa näyttää vain itse upealta. Nimimerkki kirjoitti ongelmasta Elle-lehden kysymyspalstalle.

– Yksi läheisistä ystävistäni ottaa uskomattomia kuvia – itsestään. Kunhan hän itse näyttää hyvältä, hän ei vaikuta välittävän siitä, että muut näyttävät ylivalottuneilta möykyiltä, joilla on silmämunat. Ja se kuva minusta, jossa näytän hikiseltä ja lyhyeltä? Se päätyy varmasti Instagramiin, Grinning but Not Bearing It kertoo ongelmastaan.

Kysymyksiin palstalla vastaava E. Jean huomauttaa, että yhden naisen "hikinen" on toisen "hehkuva", eikä ystävä luultavasti näe sitä rumuutta, jonka kysyjä luulee näkevänsä.

Jean kehitti kysyjälle myös Instgram-hyvinvointiohjelman. Ohjelmasta voisivat muutkin ottaa oppia – näin se menee:

1. Koska kaikilla Instagramissa on liian kiire huolehtia siitä, miltä itse näyttää oman ystävänsä kuvissa, jotta huomaisi sinut ystäväsi kuvissa, jätä huomiotta, kun ystäväsi sivulle ilmestyy kuva sinusta syömässä illallista kuin (kauhuelokuvan) Cujo-koira.

2. Jos kuva on todella kauhea, tekstaa ihmiselle ja käske häntä poistamaan se. (Tämä tietysti saa sinut vaikuttamaan pinnalliselta, kireältä ääliöltä, joka on enemmän takertunut omaan ulkonäköönsä kuin hän).

3. 20 vuoden kuluttua pidät jokaisesta kuvasta itsestäsi tässä iässä. 30 vuoden kuluttua ihmettelet kauneuttasi; 40 vuoden kuluttua tietämättömyyttäsi.

4. Jos ystäväsi julkaisee sinusta kuvan Instagram Storiesiin, joka katoaa 24 tunnissa, kuva on aivan täydellinen.

5. Joka tapauksessa, kyse ei ole kuvasta; reaktiosi kuvaan aiheuttaa sinulle tuskaa tai nautintoa.

6. Kun olet elossa, neiti Grinning, ole elossa! Elämässäsi on asioita, jotka ovat paljon lumoavampia kuin kuvasi, jotka räjäyttivät Instagramin.

Lähde: Elle.com

***


Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.