Coloradolle jo kolmas voitto – sankarina rasististen uhkauksien kohteeksi joutunut tähti

Colorado Avalanche tarrasi vahvasti kiinni jatkopaikkaan, kun se kaatoi St. Louisin kolmannen kerran jääkiekon NHL:n pudotuspelien toisen kierroksen neljännessä kohtaamisessa. Ottelun sankari oli Coloradon Nazem Kadri, joka viimeisteli tehopisteet 3+1.

Ottelusarjassa oli jo kuohunut kolmannen pelin jälkeen, kun Kadria oli syytetty St. Louisin maalivahti Jordan Binningtonin telomisesta. Kadri joutui sen vuoksi rasististen hyökkäyksien sekä uhkauksien kohteeksi ja Colorado joutui viettämään hotelliyön poliisin suojelussa. 

Itse ottelussa Colorado oli parempi 6-3-lukemin. St. Louis nousi vielä toisen erän lopulla maalin päähän ollen aiemmin 1-4-tappioasemassa, mutta Kadrin illan kolmas osuma sekä Mikko Rantasen sinetti tyhjään maaliin toivat Coloradolle selvän voiton.

Kadri sai osakseen huutelua sekä keskisormen näyttelyä St. Louisin kannattajilta tehtyjen maalien jälkeen. St. Louisin maalia vartioinut Ville Husso torjui ottelussa 31 kertaa. Sarja on katkolla Coloradolle seuraavassa kohtaamisessa, joka pelataan torstaina vastaisena yönä Suomen aikaa.

Lue myös:

    Uusimmat