Mainos

6 virhettä, joita miehet tekevät suuseksiä antaessaan: "Se ei ole mikään suuri salaisuus"

Tietämys suuseksin aikana tapahtuvista virheistä voi saada miehen suoriutumaan tästä tehtävästä entistä paremmin.

Suuseksin antaminen on tietynlainen taitolaji, jossa ainakin perusteet olisi hyvä tuntea. Jotkut miehet nimittäin luulevat omaavansa kaikki oikeat liikkeet antaessaan naiselle nautintoa, vaikka todellisuudessa tekevät jotain väärin, eikä nautinnosta ole tietoakaan.

Tutkimusten mukaan klitoriksen stimulointi on suurimmalle osalle naisista avainasemassa orgasmin kannalta, joten sen parissa ainakin pitäisi viettää aikaa kauemmin kuin kaksi sekuntia, jos haluaa naisen todella pääsevän hekuman huipulle.  Orgasmin partaalle pääsy vaatii hieman aikaa ja vaivaa, ja vielä pahempaa kuin se, että on suuseksin antamisessa huono, on se, ettei edes yritä tuottaa nautintoa.

Kerroimmekin jo asioista, jotka saavat naisen näkemään punaista suuseksin aikana, mutta Men's Health -sivusto kokosi yhteen vielä kuusi asiaa virheistä, joihin miehet sortuvat suuseksiä antaessaan. Sivusto selvitti kuuden naisen avulla, mitkä miesten tekemät virheet ovat sellaisia, joista viimeistään nyt kannattaisi ottaa oppia.

1. Täydellinen tietämättömyys naisen anatomiasta

Jos klitoriksen stimulointi on kerran naisen orgasmin kannalta se oleellisin asia, olisi erittäin oleellista, että seksikumppani oikeasti tietäisi, mistä klitoriksen löytää. Cosmopolitanin orgasmikyselyyn vastanneista naisista jopa puolet sanoi, ettei heidän kumppaninsa osannut tuottaa heille orgasmia, ja 38 prosenttia sanoi, ettei kumppani stimuloinut klitorista tarpeeksi, jotta orgasmi olisi mahdollista. Tulokset saattavat viitata siihen, etteivät miehet tiedä, missä klitoris sijaitsee – tai siihen, ettei heillä vain yksinkertaisesti ole aikomustakaan stimuloida sitä.

– On ollut lukuisia sellaisia kertoja, että olen ollut miehen kanssa ja hän ei vain löydä klitoristani, toteaa Allison, 29. 

– Se ei ole mikään suuri salaisuus, että missä se on, mutta jotkut miehet vaikuttavat vain eksyvän vaginaani.

Klitoris on herneen kokoinen patti pienten häpyhuulten yhtymäkohdassa. Joidenkin arvioiden mukaan 75 prosenttia naisista saa orgasmin klitorista stimuloimalla, joten anatomian oppitunti lienee paikallaan, jos olet epävarma sen sijainnista.

2. Klitoriksen koskettelu väärin

Jos oletkin paikantanut klitoriksen oikein, voi olla, ettet osaa oikeastaan käsitellä sitä oikeaoppisesti. Klitoris on hyvin herkkä, joten sen kovakourainen käsittelu voi olla äärimmäisen tuskallista.

– Erään kerran mies hieroi klitoristani sellaisella voimalla ja kiihkeydellä, että sanoin, "ei kiitos, arvostan innokkuuttasi, mutta tuo oikeastaan sattuu. Ole kiltti ja lopeta", kertoo Katie, 35.

On hienoa olla innoissaan antamastaan nautinnosta, mutta varovaisuus on paikallaan. Kannattaa kokeilla antaa huomiota joka puolelle klitorista; sisäpuolelle, ulkopuolelle, sivulta sivulle. Käytä sormia ja suutasi.

Jos et tiedä, mitä tehdä, ota käyttöön vaikkapa naisen masturboinnista kirjan kirjoittaneen Sadie Allisonin vinkki miehille. Allison on kehottanut kuvittelemaan tilannetta, jossa sinulla on ripsi silmässäsi ja yrittäisit hieroa sitä pois. Kuvittele, että vetäisit silmäluomea pois tieltä ja hellästi sormenpäällä yrittäisit saada ripsen ulos silmästä. Niin pehmeästi sinun tulisi koskea myös naisen klitorista.

3. Kommunikaatiokyvyttömyys

Kommunikaatio on tärkeää, niin sängyssä kuin sen ulkopuolellakin. Joskus olisikin hyvä tarkistaa seksikumppanilta, miltä tästä tuntuu.

– Olin joku aika sitten erään miehen kanssa, ja antaessaan suuseksiä hän ei kertaakaan kysynyt minulta, miltä se tuntui tai nautinko minä, pahoittelee Jessica, 25.

– Se koko kokemus sai minusta tuntumaan, ettei hän oikeastaan välittänyt.

Tämän voi välttää kysymällä "Hei, miltä tämä tuntuu?" tai "Toimiiko tämä?" – osoitat näin kumppanillesi, että välität ja haluat, että hänestä tuntuu hyvältä.

Toki myös vastaanottavan osapuolen kannattaa muistaa puhua suoraan tarpeistaan ja haluistaan.

4. Vastapalveluksen odottaminen

Usein olettamus on se, että jos itse antaa suuseksiä, myös saa sitä. Totuus on kuitenkin se, etteivät kaikki ole valmiita antamaan vastapalvelusta. Jotkut naiset eivät nauti suuseksin antamisesta tai heistä tuntuu mukavalta tehdä niin vain tietyissä tilanteissa, kuten vakavassa parisuhteessa. Älä siis oleta, että saat automaattisesti oraalista hyvää vain siksi, että itse tarjoat sitä.

– En ennen antanut miesten antaa minulle suuseksiä lainkaan, kertoo Lindsey, 28.

– Saatoin olla läheisesti jonkun miehen kanssa ja hän vain kevyesti kuljetti kieltään klitoriksellani maksimissaan kahden minuutin ajan ja veti sitten välittömästi peniksensä esiin... Se, että he automaattisesti olettivat (saavansa suuseksiä) niin kamalan suorituksen jälkeen, oli vastenmielistä.

Jos on tarkoitus tuottaa nautintoa kumppanille, ei sitä tulisi tehdä kiirehtien. Jos keskityt siihen, että saat kumppanisi nauttimaan, hän ainakin todennäköisemmin haluaa tehdä saman sinulle.

5. Ennakkoluuloisuus

Kaikki seksikumppanisi eivät ole samanlaisia. On siis tärkeä ymmärtää, että se, mitä yksi kumppanisi haluaa, voi olla jotain, mitä toinen vihaa. Jos nykyinen seksikumppanisi on seikkailunhaluisempi kuin sinä, kannattaa edes antaa vaikkapa hänen haluamalleen seksilelulle mahdollisuus.

– En voi edes kertoa, kuinka monta kertaa olen yrittänyt mahduttaa mukaan lelun tai ehdottanut suuseksiä eri asennossa tai jopa eri paikoissa, ja henkilö, jonka kanssa olen ollut, ei ole innostunut, valittaa Emma, 33. 

– Minusta on tärkeää olla ennakkoluuloton, ja jos kumppanini ei ole, minulla on tapana menettää mielenkiintoni nopeasti.

Koskaan ei pitäisi tehdä asioita, jotka eivät tunnu hyvältä, mutta jos aina tyrmäät kumppanisi ideat, etkä vainperiaatteesta suostu kokeilemaan uusia asioita, sinuun kyllästytään nopeasti. Kuuntele, mistä kumppanisi sanoo nauttivansa sängyssä, ja mieti, miten voisit tulla vastaan. Et voi tietää, ettet tykkää jostain asiasta, jos et anna sille ensin edes mahdollisuutta.

6. Rutiineista kiinni pitäminen

Hyväksi havaittua ei aina kannata muuttaa, mutta joskus kannattaa välttää samoihin rutiineihin ajautumista. Jos seksi alkaa kyllästyttää sinua, todennäköisyydet puhuvat sen puolesta, että se alkaa kyllästyttää häntäkin. Uusien asioiden kokeileminen tekee hommasta jännittävämpää molemmille.

– Olin tapaillut miestä muutaman viikon ajan, ja joka kerta, kun hän antoi minulle suuseksiä, se oli samanlaista: muutama minuutti nuolemista, vähän käsipeliä, sitten hän yritti tehdä kumpaakin samaan aikaan, kertoo Hannah, 41. 

– Se vaikutti siltä kuin hänellä olisi ollut suuseksin käsikirja, eikä se toiminut lainkaan. Hän ei ollut avoin kritiikille tai spontaanina olemiselle. Se tappoi suhteen aika nopeasti.

Seksirutiineja kannattaa sekoittaa välillä. Kokeile erilaista käsiliiketta tai kumppanin reisin nuolemista tai hyväilyä. Se voi luoda kiihkeää odotusta hänen puolellaan, ja kenties johtaa kiihkeämpään orgasmiinkin.

Lähde: Men's Health

***

2:27

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.