Naiset paljastavat, mikä ärsyttää suuseksin aikana: "Kun olet juuri saamassa orgasmin..."

Naiset paljastavat, mitkä asiat saavat fiiliksen katoamaan kumppanin antaessa suuseksiä.

Suuseksi kuulostaa helpolta, mutta sitä se ei ole. Naisen intiimialue on herkkä ja väärä tapa lähestyä sitä voi tappaa tunnelman.

Metro.co.uk-sivusto otti selvää, mitä naiset toivoisivat seksikumppanin tajuavan antaessaan suuseksiä.

Nämä asiat ärsyttävät suuseksin aikana:

"Kun hän on nuollut kaikkea, paitsi klitorista, 20 minuutin ajan ja teeskentelet niin kovaa, että ansaitsisit Oscar-palkinnon."

"Pitää sanoa ilmiselvä asia eli älä käytä hampaita tai liikaa kieltä. Se on herkkä alue, ja sinun pitää osua oikeisiin kohtiin. Liika kielipeli on vain tylsää, eikä toimi."

"Vihaan sitä, kun he käyttävät kielenkärkeä suoraan klitorikseen, mutta tekevät sen todella kevyesti. Se on herkin elin vartalossani ja haluat tehdä niin? Saa minut kiemurtelemaan, eikä hyvällä tavalla."

"Kun he ajattelevat, että on hyvä idea puhaltaa emättimeen. Miksi? Vannon, että liki jokainen mies, jonka kanssa olen ollut, on yrittänyt sitä."

"Kun he ovat liian innoissaan ja alkavat tökkiä emätintä todella kovaa sormillaan. Lakkaa puukottamasta kohtuani ja saattaisin saadakin orgasmin jossain vaiheessa."

"Vihaan sitä, kun hän nuolee väärästä paikasta, ja yrität luikerrella saadaksesi hänet siirtymään (oikeaan paikkaaan), ja sitten he siirtyvätkin samaa tahtia kanssasi. Tai näykkiminen? Miksi purra?"

"Kun olet juuri saamassa orgasmin ja hän siirtyykin eri kohtaan. Ärsyttää hitosti."

"Kun olet liki määränpäässä, ja hän vaihtaa rytmiä."

"Vihaan sitä, kun he kiirehtivät. Älä mene vain suoraan asiaan, 100 mailia tunnissa. Ota hitaasti, suutele sisäreisiäni ja vatsaani."

"Kun he kirjaimellisesti hierovat kasvojaan alapäähän ja heillä on sänki. Kuvittelisin, että juustoraastimen vetäminen alapään yli tuntuisi samalta."

"En halua, että joku kysyy 'onko ok?' Ole hiljaa ja tee, mitä sinun pitäisi tehdä ja kuuntele, pidänkö siitä vai en."

"Sylkeminen sinne, tehden kauheaa limaista ääntä. En kestä sitä tunnetta, kun sylki valuu alaspäin."

"Kun hän kesken orgasmin nousee ylös suutelemaan huulille."

Lähde: Metro

***

Lue myös:

    Uusimmat