Seksikolumni: "Kielimies nauttii saadessaan naisen voihkimaan" – miehiä on kahdenlaisia, kumpaan joukkoon kuulut?

Mitä naisen tyydyttämiseen tulee, miehet voi karkeasti jakaa kahteen luokkaan. Ei ole ihan se ja sama, kumpaan kuulut.

MTV Lifestylen Naiset vastaavat -juttusarjassa annettiin tällä viikolla kysymysvuoro Kielimies-nimimerkkiä käyttävälle herralle, jota mietitytti se, miksi suuseksin saaminen on monelle naiselle niin vaikea asia. Niin, miksi?

Heitä ei voi tunnistaa päältä päin, mutta joukossamme kävelee luonnollisesti myös heitä – naisia ja miehiä –, jotka eivät ihan aidosti saa kiksejä suuseksistä tai kaikki sitä antaneet ovat mokanneet oikein kunnolla. Ei kuitenkaan puututa nyt heihin.

Puututaan siihen, miksi jostain naisesta voi ihan oikeasti tuntua kiusalliselta antautua toisen kielivallan alle. Luonnollisestikin epävarmuus on yksi tekijä. "Apua, miltä se näyttää/haisee/tuntuu?" Siinä ei mies voi kuin vain kertoa, että se näyttää ja maistuu mahtavalta ja osoittaa se nuolemalla. Miehen kannattaisikin toiminnallaan ja eleillään tehdä harvinaisen selväksi se, että suuseksin antaminen oli mieluisa kokemus.

Kielipelin vastaanottaminen voi myös pelottaa huonojen pelikokemusten vuoksi. Sellaiset miehet, jotka vain lipaisevat pari kertaa ja hyppäävät sitten kyytiin, pilaavat kaikkien muidenkin maineen, puhumattakaan siitä, että he noilla parilla lipaisulla tuhoavat myös naisen halun vastaanottaa suuseksiä. Ikinä. Miehille se saattaa toimia, mutta ei pari lipaisua ole naiselle vielä mikään esileikki. Jos vain maistat vähän ja jatkat sitten muita hommia, saat naisen epäilemään, että siellä alhaalla olisi jotain vikaa... Jotain, miksei siellä voinut viihtyä pidempäänkin. Vaikka kyse olisikin ollut vain laiskuudestasi. Ei siis kannata aloittaa sellaista, mitä ei osaa lopettaa.

Miehet jakautuvat kahteen leiriin

Ne miehet, jotka haluavat tai ainakin kokevat velvollisuudekseen tarjota naiselle orgasmin ennen itse asiaa, voi ystäväpiirissäni käymieni keskustelujen perusteella jakaa karkeasti kahteen leiriin: laiskoihin sormettajiin ja intohimoisiin kielimiehiin.

Nimen ei kannata antaa hämätä, ei siinä sormien käytössä mitään vikaa ole, mutta empiirisen tutkimukseni perusteella tähän räpläysmetodiin turvautuvat lähestulkoon yksinomaan sitoutumiskammoiset ja/tai laiskat miehet. Ja vaikka se tuntuisikin naisesta hyvältä, ja jopa rennommalta kuin kielipuuhat (moni arvottaa sen jopa korkeammalle kuin kielipelin, erityisesti kolumnin alussa mainitun epävarmuuden vuoksi), tuleehan siitä helposti sellainen "kuhan tässä nyt vähän rämpyttelen ennen oikeita hommia" -fiilis. Myös lauseen "tässähän jo sormet kramppaa" kuulee usein tämän miesryhmän suusta. Kaiken lisäksi he ovat siis myös uskomattomia valittajia. Mikään ei pudota hekuman huippua lähestyvää naista korkeammalta kuin muistutus siitä, että "en mä enää kauaa jaksa". Hei hei, orgasmi, tervetuloa armoton ketutus.

Kielimiehet ovatkin sitten oma, pitkälle kehittynyt lajinsa. He paneutuvat hommaansa oikein tosissaan, eikä puhettakaan, että naiselle voisi tulla sellainen olo, ettei kehtaisi maata siinä ketarat ojossa. Kyllä kehtaa, kun toisesta näkee, että tämä on työnkuva, joka hänelle sopii. Koska kielimies oikeasti nauttii saadessaan naisen voihkimaan, on kielimiehelle ominainen piire myös halu jatkaa senkin jälkeen, kun nainen on jo kerran saanut.

Kaikki sankarit eivät käytä viittoja.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja