Seksikolumni: Miehet, mikä siinä klitoriksen käsittelyssä on niin vaikeaa?

Naisen alapää kohtaa joskus enemmän kovakouraista kohtelua kuin olisi tarpeen.

MTV Lifestyle kirjoitti aiemmin viikolla naisen sooloseksin salaisuuksista. Monen hyvän pointin keskeltä huomioni herätti naisen masturboinnista kirjan kirjoittaneen Sadie Allisonin vinkki miehille naisen koskettamista ajatellen. Allison kehottaa kuvittelemaan tilannetta, jossa sinulla on ripsi silmässäsi ja yrittäisit hieroa sitä pois. Vetäisit silmäluomea pois tieltä ja hellästi sormenpäällä yrittäisit saada ripsen ulos silmästä. Niin pehmeästi sinun tulisi koskea naisen klitorista.

Ja hei, miehet: Se on totta! En näe mitään syytä sille, miksi klitorista pitäisi runnoa, puristella tai muutoin kohdella väkivalloin. Se ei oikein saa naisen kukkasta herumaan mettä – jos ymmärrätte, mitä tarkoitan.

Hellin ottein hekuman huipulle

Hellillä otteilla pääsee niin paljon pidemmälle. Kun kosketat naista hellästi, hän janoaa pian, että koskettaisit kovempaa. Ja mitä silloin pitää tehdä? Koskettaa edelleen hellääkin hellemmin. Mikään ei saa häntä saavuttamaan huippuaan ja vetämään sinua sisäänsä nopeammin (kannattaa tosin muistaa, että hän voi haluta sinut sisäänsä vain saadakseen sinut pois klitoriksensa kimpusta). Koska vasta siinä vaiheessa – kun olet hänen sisällään – saat jyskyttää menemään sitä patoutunutta energiaasi. Klitoris ei ole sitä varten, että voisit purkaa siihen paineitasi.

"Klitoris ei ole sitä varten, että voisit purkaa siihen paineitasi." 

Yhteys miehen pienen peniksen ja suuseksissä yliyrittämisen kanssa on omien tutkimusteni mukaan myös huomion arvoinen. Ihan kuin klitoriksen pahoinpitely antaisi anteeksi puuttuvat sentit. Siinä kohtihan hyvä suuseksi nousee arvoon arvaamattomaan, etkä taatusti tee vaikutusta runnomalla naisen alapäätä tunnottomaksi sormillasi. Jos et osaa sormeilla sulokkaasti, ota kieli käyttöön ja ole hellä.

Vähän kunnioitusta!

Onhan vikaa naisissakin... En muista, että olisin ikinä sanonut suoraan kenellekään, että klitorikseni on vaarassa tuhoutua käynnissä olevan käsittelyn ansiosta. Ehkä jos naiset puhuisivat suoraan, miehet oppisivat. Nainen kun saattaa vaikka teeskennellä orgasmin päästäkseen kiusallisesta tilanteesta eroon, eikä se luonnollisestikaan viesti oikeita asioita. Itse vedän miehen vaikka väkisin päälleni, kun annettu alapäähoito ei herätä mitään tunteita – tai sitten ihan vääränlaisia tunteita.

Vastaavasti kun kaikki on kohdallaan ja annettu kieli- tai sormihoito tehoaa, en sitten puutu siihen millään lailla – enkä taatusti keskeytä tehokasta toimintaa. 

Sen verran itsekäs olen kyllä.

Lue myös:

    Uusimmat