7 salaisuutta naisten sooloseksistä

Mies, haluaisitko olla kärpäsenä katossa, kun kumppanisi pitää omaa kivaa? Luultavasti, sillä totuus on, että hänen sooloseksisessionsa poikkeaa omastasi monin tavoin.

Miehen resepti sooloseksiin on simppeli: pullo liukastinta, välilehdelle auki jokin aikuisviihdesivusto ja jämäkkä, viiden sormen ote. Tulokset puhuvat puolestaan – ja nopeasti. Naisen harrastama sooloseksi on kuitenkin aavistuksen monimutkaisempi asia.

Naiset eivät voi ryhtyä hommiin ihan missä tai milloin vain, he eivät aina välitä siitä, saavatko orgasmin ja he eivät useinkaan selaile Fifty Shades of Grey -opusta samaan aikaan, vaikka niin luulisitkin. Joten mitä todella tapahtuu suljettujen ovien takana?

1. Hän on nopeampi ilman sinua

Naisilla kestää keskimäärin miehiä kauemmin saavuttaa orgasmi. The Mystery of the Undercover Clitoris: Orgasmic Fingertip Touching Every Woman Craves -opuksen kirjoittanut Sadie Allison selittää, että orgasmin saavuttamiseen voi mennä jopa 15–20 minuuttia, sillä jotta veri ehtii virrata naisen sukupuolielimiin, siihen menee aikaa.

Hekuman huipulle voi päästä kuitenkin nopeammin, jos homma hoidetaan soolona. Se voi johtua siitä, että silloin nainen keskittyy vain omaan nautintoonsa, eikä sinun, tai koska hän tietää tasan tarkkaan, mistä pitää – virhearviointeja ei satu.

– Monella naisella kestää omin päin 2–3 minuuttia, mutta kumppanin kanssa 10 tai enemmän – jos pääsevät huipulle laisinkaan, sanoo seksiasiantuntija ja Sex Yourself -kirjan naisten masturbaatiosta kirjoittanut Carlyle Jensen.

2. Hän ei tee sitä niin usein kuin sinä

Mies herää usein aamuerektio seuranaan, ja saattaa hyvinkin hoidella itsensä iloiseksi – ainakin jossain vaiheessa päivää. Tutkimuksen mukaan 25 prosenttia miehistä masturboi ainakin kolme kertaa viikossa ja 55 prosenttia harrastaa sooloseksiä ainakin kerran kuussa. Naisten tilastot ovat kuitenkin huomattavasti kevyempiä kerroiltaan. Vain 10 prosenttia naisista raportoi nauttivansa oman käden oikeudesta kolme kertaa viikossa ja 38 prosenttia nauttii omasta kivasta kerran kuukaudessa.

Mistä erot johtuvat? Nainen ei välttämättä näe sooloseksiä nopeana nautintona, vaan pidemmän kaavan mukaan suoritettuna tapahtumana. Joitain naisia saattaa häiritä myös naisten mastrubaatioon liitetty häpeän leima, joka saattaa tulla sooloseksin esteeksi vielä aikuisiälläkin.

– Useimmat pojat aloittavat ennen kuin täyttävät 10 vuotta, mutta naiset aloittavat myöhemmin, usein vasta parikymppisinä.

3. Hän valmistautuu eri tavoin

– Miehet voivat olla likaisessa huoltoaseman vessassa ja painaa menemään, sanoo Allison.

Naisille ympäristö merkitsee paljon enemmän. Ehkä hän haluaa käyttää erityistä liukuvoidetta, sytyttää muutaman kynttilän tai laskea itselleen kylvyn ennen kuin aloittaa itsetyydytyksen. Allisonin mukaan moni nainen tarvitsee sen, että pääkoppa on hommassa mukana kunnolla, ja jos mitään keskeytyksiä tulee, saattaa tunnelma olla peruuttamattomasti pilalla.

4. Naisen kosketus on hellempi

Kun mies masturboi, hänellä on jämäkkä ote. Myös käden liike on yksinkertainen. Naiset ovat hitaampia, hellempiä ja hienovaraisempia.

Allison kehottaa miettimään tilannetta, jossa sinulla on ripsi silmässäsi ja yrittäisit hieroa sitä pois. Vetäisit silmäluomea pois tieltä ja hellästi sormenpäällä yrittäisit saada ripsen pois.

– Niin pehmeästi sinun tulisi koskea naisen klitorista, Allison vinkkaa.

Klitoriksessa on tuplasti enemmän hermopäätteitä kuin peniksen päässä, joten se käy kierroksilla jo pehmeimmistäkin kosketuksista. Jotkut naiset toki pitävät rankemmasta menosta, mutta yleensä myös kertovat sen silloin. Useimmissa tapauksissa kannattaa siis aloittaa hellästi ennen kuin ottaa liikaa kontaktia klitorikseen.

5. Nainen tutkii koko vartaloaan

Siinä missä miehellä on yleensä vain yksi työväline käytössä sooloseksin aikana, nainen haluaa tapahtuman olevan koko kehon herkkä hetki. Jansenin mukaan naisilla on tapana stimuloida koko vartaloa: kaulaa, rintoja, käsivarsia ja häpyhuulia.

Nainen saattaa hieroa nännejään tai sisäreisiään ennen kuin päätyy sukupuolielinten tienoille. Sen sijaan miehet aloittavat ja lopettavat kaiken suoraan penikseen – myös välisoitto kuluu samassa paikassa.

6. Nainen ei aina saa orgasmia...

Tämä saattaa olla isoin ero kaikesta. Kun mies masturboi, hänellä häämöttää maaliviiva mielessä. Hän ei ole tyytyväinen, jos ei saavuta orgasmia. Allisonin mukaan monelle naiselle se ei kuitenkaan ole niin oleellinen asia. Jotkut naiset ovat tyytyväisiä itsetyydytykseen jo kauan ennen orgasmia ja riippumatta siitä, pääsevätkö sinne asti koskaan. Ennemmin kyse onkin omasta ajasta ja nauttimisesta.

7. ... mutta kun hän saa, se kestää sekunteja.

Orgasmi on valtava fyysinen purkaus miehelle, ja se vaatii paljon energiaa. Kun se on tapahtunut, se on ohi. Mies on valmis päiväunille.

Naisten orgasmit ovat myös fyysisiä, mutta niiden jälkeen ei ole samanlaista palautumisaikaa kuin miehillä. Tästä syystä naiset voivat kokeilla pian uudestaan. Joten siinä missä toiset naiset eivät edes tähtää orgasmiin, toiset eivät lopeta vielä saavutettuaan sen kerran... tai toisenkin.

Video: Katso, miten petipuuhissa käytettävät apuvälineet suunnitellaan.


Lähde: Men's Health

Lue myös:

    Uusimmat