Mainos

Yksi katse muutti kaiken – vaimolle selvisi valokuvasta, ettei mies rakastanut häntä enää

Kaikki erot ovat erilaisia. Joskus parisuhde voi päättyä vuosien riitoihin, pettämiseen tai vain selittämättömään tunteeseen sitä, että suhde on tullut tiensä päähän. Eräälle naiselle avioliiton tila selvisi kuitenkin yllättäen valokuvan avulla.

Tämä on tarina naisesta, joka ymmärsi olevansa naimisissa väärän henkilön kanssa tarkasteltuaan lomamatkalla otettua valokuvaa. Koskettavan tarinansa anonyymina Telegraphille kertonut nainen kertoo, että joissain asioissa intuitioon kannattaa todellakin luottaa. 

Vaimo uskoi lomamatkan muuttavan parisuhdetta parempaan suuntaan

Nainen kertoo olleensa aviomiehensä Peterin kanssa naimisissa jo 12 vuotta. Viimeisten kuukausien aikana puoliso oli kuitenkin muuttunut epätavallisen alakuloiseksi ja sulkeutuneeksi. 

– Pistin sen työstressin piikkiin, sillä hänellä oli meneillään suuria työprojekteja, ja hän oli varannut meille lomamatkan. Matkan, jonka toivoin yhdistävän meidät uudelleen, nainen kertoo. 

Ongelmat näyttivät kuitenkin väistyneen lomamatkan alkaessa. Nainen kertoo heidän viettäneen onnellisen viikon sukeltaen, pyöräillen ja muistellen heidän ensimmäistä yhteistä lomaansa Karibialla. Hän uskoi, että loman jälkeen pariskunta panostaisi enemmän suhteeseensa.

– Palaisimme kotiin onnellisempina kuin pitkään aikaan. Tai niin ainakin luulin, nainen toteaa.

Miehen kasvoilla oli tunnistamaton ilme

Lomamatkalla otettu valokuva paljasti kuitenkin vaimolle viitteitä suhteen loppumisesta. Kaikki tuntui olevan täydellisesti, kunnes nainen löysi valokuvaa tarkasteltuaan kuvasta jotain, joka satutti häntä syvältä. Kuvassa Peter katsoi vaimoaan ilmeellä, jollaista hän ei ollut koskaan ennen nähnyt.

– Se kuvasti halveksuntaa. Hänellä oli irvistys huulillaan ja vieras katse silmissä, ikään kuin hän vihaisi minua. Samalla hymyilin kameraan hellemekossani tietämättömänä kaikesta.

Siitä hetkestä alkaen nainen tiesi, että heidän avioliittonsa oli ohitse. Kuvan aiheuttamat epäilykset vahvistuivat, kun vaimo tarkisti intuitionsa seurauksena miehensä puhelimen. Hänelle selvisi, että miehellä oli suhde työkaverinsa kanssa – jälleen. Mies oli joitain vuosia aiemmin jo tunnustanut suhteen samaisen kollegansa kanssa. Muutama päivä asian selvittyä vaimo pyysi miestään muuttamaan pois kotoa.

– Hänen lähdettyään tunsin elämäni olevan ohitse. En päässyt ylös sängystä, en syönyt tai nukkunut. Muutaman kuukauden jälkeen kuitenkin tajusin, kuinka onneton olin ollut Peterin kanssa.

Aloittaakseen kaiken alusta, nainen perusti oman firman ja ilmoittautui sukelluskurssille. Hän myi talonsa ja huonekalunsa, ja osti uuden asunnon täysin omillaan. Yksi valokuva sai aikaan sen, että nainen ymmärsi, että nyt hänen olisi aika nauttia omasta elämästään. Ja kyllä, kuva on tuhottu iäksi, nainen lopettaa kirjoituksensa.

Video: Kaikki avioliitot eivät jatku yrittämisestä huolimatta. Katso videolta asiantuntijan näkemys siitä, miksi ensimmäiset avioliittovuodet ovat kaikkein kriittisimpiä. 

4:22

Lähde: Telegraph  

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.