Voiko näin edes käydä? Täyttä kurkkua huutavan tytön vuoristorata-ajelu sai yllättävän käänteen: "Tuo olisi pahin painajaiseni"

Villen"tee-se-itse-vuoristorata"riemastuttaa lapsia ja aikuisia 0:33
Ville Viholainen keksi viihdyttää kiukuttelevia taaperoitaan "tee-se-itse-vuoristoradalla", jonka tekoon ei tarvita kuin televisio, YouTube sekä lapsen mentävä laatikko.

Paigen vauhdikas vuoristorata-ajelu päättyi pieniin mustelmiin, kun tyttö sai kolauksen päähänsä, kertoo brittiläinen uutismedia Fox News.

Huvipuistolaitteet saavat varttuneemmankin hurjastelijan puntit tutisemaan. Varsinkin, jos sattuu istahtamaan "eteläisen pallonpuoliskon korkeimpaan, pisimpään ja nopeimpaan" vuoristorataan.

Sai osuman päähänsä kesken vauhdikkaan kyydin

Paige oli hulluttelemassa perheensä kanssa Warner Bros. Movie World -huvipuistossa. Nuori tyttö halusi kokeilla enonsa Mitchin kanssa teemapuiston vauhdikasta Rivals Hypercoaster -vuoristorataa.

Vuoristorata-ajelusta ei vauhti tai vaaralliset tilanteet puuttuneet, sillä silmin nähden kauhistunut tyttö sai kesken vauhdikkaan kyydin osuman linnusta päähänsä. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä

Perhe jakoi tilanteesta ikuistetun videon Facebookissa, jossa video on tällä hetkellä kerännyt yli 200 tuhatta katselukertaa.

Iskun on täytynyt tehdä kipeää – onhan laitteella kova vauhti, eikä lintukaan ole pienimmästä päästä.

– Taas yksi syy sille, miksi en käy vuoristoradoissa, eräs kommentoi videoon. 

– Tuo olisi pahin painajaiseni, toinen komppasi. 

Tilanteesta selvittiin säikähdyksellä

Tyttö oli ilmeestään päätellen kuitenkin niin vauhdin hurmassa, ettei hän ehtinyt murhetia saamaansa iskua, sillä kauhun kiljahdukset saivat jatkoa pian osuman jälkeen.

– Hänessä oli höyheniä ja (linnun) nokasta tullut naarmu oikeassa olkapäässä. Hän oli todella järkyttynyt. Hänellä oli pieni mustelma, mutta hän on ok, Nicole Ormiston kirjoittaa jakamiensa kuvien kera. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä

Lue kaikki uusimmat lifestyle-aiheiset artikkelit!

Lähteet: Fox News, Facebook

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja