Järkyttävä tapaturma huvipuistossa tallentui videolle: Teinityttö jäi roikkumaan hurjasti kieppuvaan laitteeseen ja sinkoutui maahan

0:39

Ecuadorin pääkaupungissa Quitossa sijaitsevassa huvipuistossa tapahtui kamala laiteonnettomuus. Teini-ikäinen tyttö lensi ilman halki hurjasti kieppuvasta huvipuistolaitteesta, kertoo 7 News.

VAROITUS, VIDEO SAATTAA JÄRKYTTÄÄ: Tyttö roikkuu huvipuistolaitteessa paiskautuen maahan. 

Teini-ikäinen tyttö koki jokaisen hurjapään kamalimman painajaisen Ecuadorin pääkaupungissa. Tyttö, jonka nimeä ei ole kerrottu julkisuuteen, oli huvittelemassa El Quinchen alueella sijaitsevassa huvipuistossa.

Illan aikana tyttö päätti mennä hurjaan vauhtiin kiihtyvään huvipuistolaitteeseen. Aluksi kaikki näyttääkin sujuvan normaalisti.

Kun laiteen vauhti yltyi kovimmilleen, hyvin alkanut huvittelureissu sai karmean käänteen: teini luiskahti laitteesta turvapuomista huolimatta.

Tyttö paiskautui maahan

Ensiksi tyttö jäi roikkumaan pyörivään laitteeseen kuin räsynukke. Ympärillä olevat lapset huusivat kauhusta, kun tyttö lopulta lensi ilman läpi maahan.

Kamalaa tapahtumaa oli todistamassa Ligia Ramírez, joka jakoi siitä videon Facebookissa. 

Tyttö vietiin onnettomuuden jälkeen sairaalaan ja onneksi hänen tilansa on vakaa. Hurjalta näyttäneen tapaturman seurauksena tyttö satutti kuitenkin lantionsa.

Huvipuisto suljettiin

Tapaturman syytä ei vielä tiedetä. Se voi olla seurausta laitteen teknisestä viasta tai sitten kyseessä oli inhimmillinen virhe. Tutkimukset ovat edelleen käynnissä. 

Huvipuisto suljettiin tapahtuman jälkeen, kun selvisi, että sillä ei ollut virallista toimintalupaa. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja