Victoria Beckhamista on kasvanut tyylikäs muotivaikuttaja – tältä näyttää tuore mallisto!

New Yorkin ja Lontoon muotiviikoilla nähty Victoria Beckham on todistanut paikkansa kansainvälisten muotivaikuttajien joukossa. Tältä näyttää ex-Spaissarin syksyn 2013 muoti.

Entinen Spaissari-tähti, nykyinen muotivaikuttaja ja tähtifutaaja David Beckhamin vaimo Victoria Beckham, 38, pääsi Lontoon muotiviikolla helmikuussa 2013 kansainvälisten muotimogulien seuraan. Beckham tuomaroi muotisuunnittelijoiden kilpailua yhdessä Donatella Versacen ja Diane von Fürstenbergin kanssa.

Aikaisemmin helmikuussa Beckham esitteli oman syksyn 2013 mallistonsa New Yorkin muotiviikolla kahteen otteeseen. Beckham kuvailee mallistoaan termillä zip-and-go. Tämä suomentuu löyhästi esimerkiksi vetoketju kiinni ja menoksi -mallistoksi. Miksi?

– Vaatteiden käyttäjien ei tarvitse uhrata ajatuksia pukeutumiselle: hypätä vain sisään ja lähteä, nainen kuvaili.

Mallisto koostui harmaasta, mustasta ja tummansinisestä, villasta, vyöllisistä mekoista ja neulepuseroista – osassa asuja oli jopa koulutyttömäistä viehätystä. Printtikuvioita ei nähty muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta. Inspiraatiota syksyn 2013 asuissa oli haettu laadusta, yksinkertaisuudesta ja miesten pukeutumisesta.

Beckham toimii itse täydellisenä keulakuvana mallistolleen. New Yorkissa hän esiintyi silkkipuserossa, tiukoissa farkuissa ja korkeakorkoisissa kengissä. Tämä nainen on ansainnut paikkansa kansainvälisenä muoti-ikonina!

Tältä näyttää Victoria Beckhamin syksy 2013


Lisää Beckhameista:

Kaikki AVAn jutut New Yorkin muotiviikolta:


AVA / Jenni Junkala

Kuvat: Getty Images

Lähteet: Los Angeles Times, thestar.com / Fashion & Style, ITV

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja