Halut hukassa? Victoria Beckham on koukussa eroottiseen romaaniin

Puuttuuko vällyjen välistä säpinää? Tartu kirjaan, neuvoo Victoria Beckham. Muotisuunnittelija paljastaa olevansa suorastaan koukussa eroottisesti latautuneeseen ja rajumman puoleiseen suosikkiromaaniin.

Muodin edelläkävijä Victoria Beckham, 38, on löytänyt sisäisen lukutoukkansa – ja varsin raisun sellaisen.

Beckham on tätä nykyä täysin koukuttunut Fifty Shades of Grey -nimiseen romaaniin, josta ei rajuja, masokistisia seksikohtauksia puutu. Kirja on amerikkalaisten naisten keskuudessa. Kirjan on muun muassa väitetty nostaneen seksilelujen sekä harmaiden kravattien myynnin huippulukemiin.

Beckham on niin innoissaan romaanista, että hän on antanut myös äidilleen seksiä tihkuvan teoksen luettavaksi.

– Ostin jopa äidilleni tämän kirjan! Mutta joka ikinen kerta kun äitini yrittää aloittaa keskustelun aiheesta, vaihdan aihetta. En halua puhua äitini kanssa sadomasokismista! Beckham kertoo Glamour-lehdessä.

Kirja kertoo kirjallisuudenopiskelija Anastasia Steelestä, joka haastattelee koulun lehteä varten seksikästä ja menestynyttä yrittäjää Christian Greytä. Pari ajautuu suhteeseen, joka on täynnä masokistista seksiä. Romaani on kolmiosainen trilogia, ja siitä on suunnitteilla elokuva.

Entinen Spice Girls -tähti joutui ikävämmän puoleisiin otsikoihin hänen mainitessaan, ettei hän ollut koskaan lukenut kokonaista kirjaa. Hienoa, että lukuinto löytyi – vaikkakin ensin eroottisen kirjallisuuden parista.

Lähde: Glamour, Entertaimentwise

Kuvat: Splash, GettyImages

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja