Tyttöjen bileilta sai karmaisevan käänteen – nainen oli kuolla saamiinsa vammoihin: ”Yksi virhearvio muutti elämäni lopullisesti”

0:25
Alkoholi ja lääkeaineet aiheuttavat ison osan suomalaisten myrkytyksistä.

Tyttöjen bileilta sai lohduttoman käänteen, kun Kayleighin saama päähänpisto muutti hänen loppuelämänsä. Kahden lapsen äidin ikävästä tapaturmasta kertoo brittiläinen uutissivusto The Sun.

Kayleigh Howard, 33, lähti työkaverinsa kanssa viettämään alkoholinhuuruista iltaa tammikuussa 2017. Kahden lapsen äidille tyttöjenilta oli mukavaa vaihtelua perhearjen keskellä, ja siksi hän halusikin ottaa vapaaillasta kaiken ilon irti – erittäin kohtalokkain seurauksin.

Alkoholi sai tekemään virhearvion – perhe joutui jättämään hyvästit

Muutaman viinilasillisen jälkeen Kayleigh päätti liukua portaiden kaidetta pitkin alas. Tukevassa humalassa olleen naisen liuku ei mennyt suunnitellusti, sillä hän sotkeutui laukkuunsa.

– Viimeinen muistikuvani on se, että makaan kivuissani betonilattialla. Sitten kaikki pimeni, nainen muistelee tapahtumien kulkua The Sunin mukaan.

Nainen kiidätettiin kiireellisenä sairaalaan, jossa hänen todettiin saaneen vakavia päävammoja. Hänet vaivutettiin koomaan, ja osa naisen kallosta jouduttiin poistamaan aivoissa olleen paineen ja turvotuksen vuoksi.

Ennuste oli lohduton, minkä vuoksi Kayleighin perhe saapui sairaalavuoteen ääreen jättämään perheenäidille viimeiset hyvästit.

2-vuotinen tuskien taival ilman lapsia: ”Poikani ei halunnut nähdä minua siinä kunnossa”

Kayleigh alkoi hiljalleen näyttää pienoisia elpymisen merkkejä. Toipuminen on ollut kuitenkin tuskallisen hidasta.

– Puheeni sammalsi, enkä tunnistanut perhettäni. Se oli kuin kauhuelokuvasta.

– En voinut tehdä kaikkein yksinkertaisempiakaan asioita. En pystynyt esimerkiksi kävelemään tai käymään vessassa ilman hoitajan apua. Opettelin syömäänkin uudelleen, Kayleigh kertaa.

Koska Kayleighin kallo oli pudotuksen ja leikkauksen jäljiltä epämuodostunut, hän joutui käyttämään jatkuvasti kypärää aivojensa suojaamiseksi. Näky oli kaikkea muuta kuin kaunis.

– Lapseni olivat kauhuissaan, kun näkivät minut sairaalassa. Poikani sanoi, etten ole hänen äitinsä, eikä hän halunnut nähdä minua siinä kunnossa.

Tammikuisesta illasta olikin alkanut kaksivuotinen tuskien taival sairaalassa, ja Kayleighin 4- ja 13-vuotiaat lapset kasvoivat ilman äitiään.

– Haaveilen siitä, että vielä jonain päivänä voin jälleen huolehtia itsestäni ja lapsistani.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Mieti kahdesti ennen kuin teet mitään typerää"

Kayleigh siirrettiin vuoden alussa hoitokotiin, jossa hänelle tarjotaan ympärivuorokautista hoitoa. Lääkäreiden mukaan nainen on suorastaan lääketieteellinen ihme, sillä kaikki merkit viittasivat vielä vuonna 2017 siihen, että nainen kuolee vammoihinsa.

Ihmisen elämä onkin loppujen lopuksi hiuskarvan varassa: kuolema voi yllättää kaikkein epätodennäköisimmälläkin hetkellä.

Aurinkoinen sää, kesälomat ja niin kutsuttu seksihelle saavat monet sekaisin ja innostumaan asioista jopa uhkarohkealla tapaa – sekä humalassa että selvinpäin.

– Yksi virhearvio muutti elämäni lopullisesti. Pyydän, mieti kahdesti ennen kuin teet mitään typerää. Kunpa itse olisin tehnyt niin, Kayleigh sanoo haikeana.  

Lue kaikki uusimmat lifestyle-aiheiset artikkelit!

Lähde: The Sun


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja